#17:
Autor:
andjusticeforall
Postano:
17.03.2009. 16:54
Krhko je znanje! Kad bi htio pisati netko bi ti trebao ustupiti nekakvu kolumnu da pišeš, jedno je htjeti drugo je zaista isto i realizirati. Preporuke jednog nervoznog neznanca se ne uvažavaju pa ih ostavi za prijatelje, ukoliko ih uopće imaš. Nadalje ovaj strip je nastao tridesetih godina prošlog stoljeća i cilj je bio podsjetiti čitateljstvo na isti, što gore i piše. I to ne bez razloga jer su određene sfere temu i prije objavljivanja našle zanimljivom. Ovdje nije riječ o ikakvom prepričavanju već podsjetniku koji bi trebao poštovateljima ovog stripa donijeti jedan osvrt. Stripovi.com su neosporan autorite za strip recenzije koji autori očito nisu željeli kopirati jer su pojedine kolumne popraćene autorskim crtežima a sam stil i pristup je bitno različit. U svakom slučaju vidljiv je napredak ovog bijednika od pljuvačine o onaniji do subjektivnih argumenata koji zapravo to nisu. Što se tiče same onanije to je tipičan frojdovski kompleks optuživanja drugih da čine nešto što sam iskompleks čini kako bi se sam zbog svoje nastranosti bolje osjećao. Vrlo očito i prozirno.
P. S. sama činjenica kako ste se pridružili na portal 16. 03. 2009. govori jasno o namjerama, a zasigurno niste dosad ni čitali kolumnu
|