#27:
Re: Vrdoljak više ne dolazi na sjednice
Autor:
evil monkey
Postano:
02.12.2008. 11:20
hm, ja sam vec jednom izrazila skepsu u ucinkovitost vrdoljakovog izabranog nacina reagiranja na aferu elektromodul - sad zapravo do njega ocekujem da pocne jasno i javno govoriti o svim nepravilnostima i nezakonitostima, lazima i kradjama koje se provode i promoviraju po gradskoj upravi (a moze i na zupanijskoj razini sto se mene tice): on je politicki insajder, znaci da takve stvari zna. e pa: ako ima balls i ako ima moralnih skrupula neka stavi karte na stol, da znamo s kim imamo posla.
nisam ljubitelj politikanstva i politickih kalkulacija - one su ponekad potrebne, no ovdje je jasno da vrdoljaka svo njegovo kalkuliranje nije daleko dovelo. sad je daklem vrijeme da se govori istina. nama svima najmanje treba jos jedan svim smrdljivim mastima premazan politicar - treba nam netko tko ce hladne glave poceti isusivati ovu moralnu i politicku kaljuzu u koju vec godinama tone osijek ( a za to se ne mora nuzno biti gradonacelnik, moze se biti i oporba, samo ako se hoce).
ako to vrdoljak bude napravio - moj glas ide njemu. ako ne - budem dobro razmislila...
|