Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Konzervatori: “Grupu građana” vratiti na trg Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  žak Postano:
I ja bih grupu građana !!!!
I ja se slažem za radijatore..
I za repera...
Uaaaa!

#17:    Autor:  Bojo Postano:
žak je napisao/la :

I ja se slažem za radijatore..
Uaaaa!

i moj brat također...

#18:    Autor:  WalterWolf Postano:
e da, ti radijatori su stvarno vrhunac!

#19:    Autor:  Loona Postano:
Daklem, većina se slaže, Antu maknuti sa trga, Građane nazad na trg, radijatore uništiti i umjsto njih staviti Antu (ako već mora biti)..
Još kad bi nas netko i poslušao, to bi bilo super..

#20:    Autor:  noj u bemveu Postano:
ne može ante na mjesto radijatora. tamo sasvim lijepo stoji (sada sramotno nevidljivi) šetač.
velik je trg dovoljno i za antu (što je tu je, ne treba još cirkusa raditi kad je već stavljen) i za građane.

#21:    Autor:  Loona Postano:
Da, ali na žalost, Građani će se izgubiti kraj Ante..
Ili da ih namontiraju tako da Ante upire prstom u Građane pa bi to dobilo neko simbolično značenje, tipa: Jesam vam rekao da mi ne dižete spomenik!! Smile

#22:   Re: Konzervatori: “Grupu građana” vratiti na trg Autor:  meso Postano:
^^ Laughing

maknut starčevića, stavit grupu građana
ejmen

#23:    Autor:  noj u bemveu Postano:
Loona je napisao/la :

Ili da ih namontiraju tako da Ante upire prstom u Građane pa bi to dobilo neko simbolično značenje, tipa: Jesam vam rekao da mi ne dižete spomenik!! Smile

hahahaahah

#24:   Re: Konzervatori: “Grupu građana” vratiti na trg Autor:  grummer Postano:
ali meni nije jasno...toliko se buke diže oko spomenika Anti, a kad su postavljeni radijatori...nikom ništa...možda griješim, ali meni su ti radijatori veće ruglo od spomenika kojeg imamo na trgu... Rolling Eyes

#25:   Re: Konzervatori: “Grupu građana” vratiti na trg Autor:  Daystrom Postano:
grummer je napisao/la :
ali meni nije jasno...toliko se buke diže oko spomenika Anti, a kad su postavljeni radijatori...nikom ništa...možda griješim, ali meni su ti radijatori veće ruglo od spomenika kojeg imamo na trgu... Rolling Eyes

Slažem se, radijatori su stvarno ruglo i sramota ovoga grada, a što se Grupe građana tiče, pod hitno organizirati neku inicijativu njegovog vraćanja na trg gdje mu je i mjesto...

I za kraj jedan citat velikog čovjeka, kojeg bi trebalo poštovati, a ne da neki sebi grade spomenik preko nekih drugih...
"Zabranjujem svaki spomenik i javnu počast. Jer ako sam zaslužio živeti u sladkoj uspomeni naroda hervatskoga, ja sam si spomenik ostavio u mojemu životu i u delih mojih, a narod ima na korisne stvari trošiti."
- Ante Starčević

#26:    Autor:  El-Fatih Postano:
Ajmo radnicke stranke ujedinite se i stavite u svoje bijedne programe vracanje grupe gradjana na sredisnji trg i imate moj glas!!!!!

#27:    Autor:  superkul Postano:
ma radijatori jesu ruglo. ali, ispravite me ako griješim, nije li njihova poanta i bila da budu ružni, da se zgrozimo kada ih pogledamo jer predstavljaju nedaće Domovinskog rata? istini za volju, mogli su biti na nekom drugom mjestu...

a grupu građana svakako na trg, a stračevića istopiti Smile

#28:    Autor:  nake_rado Postano:
imam ja mjesto za radijatore i starčevića
radijatore u ljevi dio bajera, antu u desni Very Happy

#29:    Autor:  mvarga Postano:
Svaka generacija ima pravo na svoje spomenike. Samo krajnje nekulturni barbari mogu spomenike jednog vremena rušiti i postavljati na ta mjesta svoje.
Mrzio sam kad su komunjare rušile spomenike onih prije, mrzim ove što su rušili spomenike komunjara, a mrzim i one koji bi rušili spomenike ovih.
Dakle, Radijatori nek ostanu ma kako ružni bili. Grupa građana nazad i popravak i povrat spomenika poginulima, ubijenima i nestalima u II svjetskom ratu u parku. I da maknuti spomenik Borasu u Donjem gradu jer nikada nitko nije dao dozvolu za njega.
Osijek031.com » Vijesti » Konzervatori: “Grupu građana” vratiti na trg Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::