#143:
Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju...
Autor:
zen031
Postano:
20.06.2009. 17:07
Kad bih rekao da ne valja, još bih ih i pohvalio.
1. Zanima me što će biti večeras, najavljuju nevrijeme, a evo već se nešto nazire, kad rokne kiša pa se ljudi slete u prolaz i one arkade kod "toaleta" (da budem pristojan)?
2. Nadalje, kakva je to glupost da se ne može ući ako se izađe a platio se ulaz? GDJE TO IMA?
3.Kao što je već netko napisao, i dobro primijetio: gdje osoblje pere ruke i zašto se barem ne može unijeti bočica vode?
4.Volio bih da organizator objavi koliko je ljudi posjetilo npr. jučerašnji UFO. (Dobro, tu bi se radilo o procjeni). Ili barem koliko je karata prodao-tu se već može imati uvid u egzaktne brojke. Mislim da ih je prodao jako malo, jer sam od pola 9 unutra, i po mojoj procjeni poslije 9 je bilo 15-20% više ljudi nego prije 9.
Zeznuli ste ove godine, sad je tak kak je, al vratite ga nagodinu di je i bio prije.
Zapravo, jedina stvar koja me uveseljava (u vezi ufa,naravno, inače sam stalno veseo ) je ekran s porukama. E a posebno dobre poruke su bile kad su bili Konjaksi.
Živjeli!
|