Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 9, [10], 11 ... 17, 18, 19  Sljedeća  :| |:

#136:    Autor:  MissTake Postano:
što da kažem na UFO ?? Šakon u glavu! Šakon u glavu!
jadni geto
ajd osijek031.com smile što je ulaz do 21h besplatan pa raja ne dobije žigove, ali ako dođeš nakon 21h svaki put kad želiš izaći van i moraš ponovno platiti upad 20kn
JADNOOOOO
ne podržavam uopće naplatu ulaza na ufo, a pogotovo kad se ispostavilo ovo pljačkanje
oni koji su došli nakon 21h trebali su dobiti žig i by

#137:    Autor:  euchrid Postano:
samo da mi je znati gdje peru ruke konobari i ovi što peku hamburgere nakon što se popišaju u prekokrasnim wc-ima!

jebote, zar je toliko teško bilo otvoriti vegu?

ne znam, ali čini mi se da bi netko mogao jako najebati ako uleti neka inspekcija i skonta da nema vode nigdje

#138:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program Autor:  Đeđa_zaboravih_lozinku_od Postano:
UFO više uopće nije ono što je prvobitno zamišljeno

jadno Sad

#139:    Autor:  OBP Postano:
ehehehe,

kakva ste banda isfrustrirana Very Happy
kolko para ste ulagala tijekom godina takav UFO imate sada! a nemate ni pišljivih 20 kn za upad i sad zbog te siće dižete galamu....
što ne ostanete kući ako Vam nije po volji?
fotke govore da je bilo 2-3 soma ljudi koji su se zabavljali a Vi možete u Tufnu gdje vam je i mjesto Very Happy Very Happy Very Happy

#140:    Autor:  MissTake Postano:
ček
aloooo
platim upad 20kn
ok
ali ako izađem van moram opet platiti 20kn
jel' to ok?

#141:    Autor:  nadut666 Postano:
OBP je napisao/la :
ehehehe,

kakva ste banda isfrustrirana Very Happy
kolko para ste ulagala tijekom godina takav UFO imate sada! a nemate ni pišljivih 20 kn za upad i sad zbog te siće dižete galamu....
što ne ostanete kući ako Vam nije po volji?
fotke govore da je bilo 2-3 soma ljudi koji su se zabavljali a Vi možete u Tufnu gdje vam je i mjesto Very Happy Very Happy Very Happy

doh!!! Pa naravno da nisam bio !! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

#142:    Autor:  exHOP3on Postano:
OBP je napisao/la:
fotke govore da je bilo 2-3 soma ljudi koji su se zabavljali

to zato što fotografi znaju uvatit trenutak neke sreće... oni koji su bili prisebni(velika većina) su samo zujali i čekali let...

#143:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  zen031 Postano:
Kad bih rekao da ne valja, još bih ih i pohvalio.

1. Zanima me što će biti večeras, najavljuju nevrijeme, a evo već se nešto nazire, kad rokne kiša pa se ljudi slete u prolaz i one arkade kod "toaleta" (da budem pristojan)?

2. Nadalje, kakva je to glupost da se ne može ući ako se izađe a platio se ulaz? GDJE TO IMA?

3.Kao što je već netko napisao, i dobro primijetio: gdje osoblje pere ruke i zašto se barem ne može unijeti bočica vode?

4.Volio bih da organizator objavi koliko je ljudi posjetilo npr. jučerašnji UFO. (Dobro, tu bi se radilo o procjeni). Ili barem koliko je karata prodao-tu se već može imati uvid u egzaktne brojke. Mislim da ih je prodao jako malo, jer sam od pola 9 unutra, i po mojoj procjeni poslije 9 je bilo 15-20% više ljudi nego prije 9.

Zeznuli ste ove godine, sad je tak kak je, al vratite ga nagodinu di je i bio prije.

Zapravo, jedina stvar koja me uveseljava (u vezi ufa,naravno, inače sam stalno veseo Smile) je ekran s porukama. E a posebno dobre poruke su bile kad su bili Konjaksi. Very Happy Very Happy

Živjeli!

#144:    Autor:  tux Postano:
Kada je jučer let 3 počeo i do kada je trajao koncert?

#145:    Autor:  hyppolita Postano:
Oko pola 1, trajalo do 2 cca. Sve u svemu je dobro bilo.
Samo jedna poruka: Stoko jel pišate i kod kuće di vas stigne ili se ipak poslužite WC-om?

#146:    Autor:  MissTake Postano:
ovo je bilo dobro s obzirom koliko letovci znaju kasniti

hyppolita@jap, zapišava se svako drvo od kuće do Tvrđe, da se zna vratiti

#147:    Autor:  tux Postano:
Vani se sprema nekakva oluja čini mi se.Šta je s koncertima?

#148:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  Ajkula Postano:
Sve su to djavoli i vampirice Evil or Very Mad osijek031.com smile

#149:    Autor:  tux Postano:
Ma sve što je bilo usrano na ovom UFO-u je još usralo i vrijeme i sve je to jedno veliko sranje Very Happy

#150:    Autor:  seven-of-nine Postano:
Koliko sam ja čula, u slučaju kiše sve se odgađa jer nema alternativnog prostora. Tako je rekao jedan od organizatora. I pljujem po ovoj sramoti!!!!
Osijek031.com » Vijesti » Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 9, [10], 11 ... 17, 18, 19  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 10 / 19.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::