#92: Autor: ozana,
Postano: 07.02.2006. 20:02
Gost je napisao/la: ›
Neće me ostavit,sretni smo zajedno,veza nam nije uopće monotona čak suprotno. Život mi nije bio baš med i mlijeko,pa kad mi se nešto tako super dogodi onda se baš ne snalazim. često budem depresivna pa onda razmišljam o glupostima.A dečka ne mogu ni u snu prevarit-doslovno,nije da u snu nisam pokušavala al jednostavno mi ne ide. Ma kad dečka ne vidim par dana sva sam sjebana,zato mi i padaju glupsti o drugim tipovima napamet. Al sutra ćemo se vidjet,dobro poševit i bit ću o.k[
|
E, kod tebe je sve jebo lud zbunjenog. Zaboga, veza ti nije monotona, voliš ga, voli te, ne možeš ga prevariti. I koji klinac onda tu pizdiš!
Ili ti samo bude dosadno?
Pa daj, angažiraj se malo, poradi sama na sebi, pročitaj nešto pametno, napiši nešto pametno, stani pred ogledalo i porazgovaraj sama sa sobom, postani volonter, učlani se u neku udrugu koja brine o beskućnicima ili napuštenim psima. Budi korisna i ne razmišljaj o glupostima kad ti je dosadno.
I znaš, dobrim seksom se ne rješavaju problemi ni u čijoj glavi. Dobar seks je dobar ako je supstitucija za fitness npr. Dobar ti seks neće održati ili spasiti vezu ako je u krizi.
Dobra se veza ne temelji samo na dobrom seksu. A, btw, o tom sam već i pisala - što je sve dobar seks... to je ono kad se seksaš i kad niste skkupa, pa ti ne padaju na pamet kojekakove bad gluposti.
Mislim da samo trebaš malo odrasti.
|