#97: Autor: insomnia,
Postano: 31.08.2008. 12:38
MNOWAR je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la: ›
Ovo je sve previše urnebesno, da bih se uopće upuštala u raspravu. Moj zaključak je ovaj - @kopile i @mnowar, vi ste opsjednuti sa sponzorušama, pojmom- sponzoruša, sponzorirati, sponzorstvo- jednom rečenicom-ja iskreno vjerujem da imate ozbiljnih psihičkih problema, i to sad kažem bez zajebancije, ili tu da vas vrijeđam ili nešto. Vi ste očito bili opako povrijeđeni od strane žena, i sad ste si ufurali u glavu tu neku ''sponza conspiracy'', i, iskreno, meni je vas žao, jer zbog takvih nenormalnih stavova, koje ste si stvorili, nikada nećete naći žene svojih života, te neke djevice s doktoratima o kojima pričate i ine mlade, podatne i neiskvarene.
Toliko.
|
Nemoj izvlačit izmišljene zaključke kao što si ih navela i netrebaš me zalit ali jednostavno smo ušli u dubinu problema.A što se tiče normalnosti , dansas ti je normalnost MIT .Što si ti sebi stavila u vuglu da svatko mora nać ženu svog života i obratno to je apsurd .Nešto što vrijedi uvjek će vrijedit a ono što je otpalo to je propalo .I nemoj te si puštat filmove da vi birate jer vas ima više tako da možete biti samo odabrane ako nitko ne prilazi znači da kurca nevrijedite a ne da set predobre.Danas u sve treba ulagat pa tako i u vezu jer ako ništa ne
uložite normalno zna se kakav je izlaz ravan nuli .
Da bi veza uopce uspjela moraju se poklopit 3 stvari ,ljudi moraju bit psihički ,fizički i financijski na vagi ,jer dok se oni klackaju situacija je pod kontrolom .
|
Ok, kontam to da se bude financijski ''na vagi''.. trkelj mrkelj.. Ono oko čega se ti i @kopile konstantno vrtite je pojam te ''sponzoruše'', koji uopće niste do kraja razjasnili, bar ja to nisam uspjela protumačiti. Mene zanima koga vi sve smatrate sponzorušama? Da li i one djevojke, recimo, koje imaju svojih primanja, a dopuste da im dečko plati cugu, šta su i takve sponzoruše? Pričaš tu o nekim curama koje životare pušeći k...rac okolo, poistovjećuješ to neko sponzorstvo s prostitucijom. Ja bih rekla da su to dva odvojena pojma.
Kao što već rekoh, vi ste si ufurali tu neku spiku da su žene, očito u obliku nekog zajedničkog tajnog kulta, okrenule se protiv vas, da su sve one drolje, ma strašno, izvrijeđali ste već ne znam koliko djevojaka ovdje radi te svoje neke frustriranosti.. ma katastrofa.
As I said, psihički ste bolesni i maksimalno u kurcu s takvim razmišljanjima.
|