#61: Autor: Leteci mungos,
Postano: 04.02.2007. 22:41
@legica_os,
Uh, procitao sada ovu pricicu i sve sto se oko nje dogadjalo.
Pokusat cu sazeti misli po tockama...
1. Decko ti je megalevat i ti to iskoristavas do panja. Meni se cini da kenjas kad kazes da te frka da ti ova ne izlane sve starcima. Ipak mi se vise cini da te strah da ti decko ne sazna. Vjerujem da bi ti bilo zao izgubiti takvu lakovjernu ovcu.
2. To sto si muvala s ozenjenim muskarcem, koji se kao odselio od zene, je vise njegov problem nego tvoj, tako da ono. Glupo bi bilo da si osim fuck-buddy-a u njemu vidjela potencijalnog buduceg muza, mada vjerujem da nisi. Koji bi se muskarac nakon iskustva braka zelio vezati uz nesigurnu balavicu koja ne zna sto zeli, odnosno potvrdu trazi u starijim i ozenjenim muskaracima (nije da te ja ovakvom dozivljavam, samo ti pokusavam docarati sto se u tim trenucima mota po glavi muskarcu iz takvih prica)?!
I za kraj, ne glumi nevinasce...Svog decka si svjesno prevarila. Te spike o desetodnevnom prekidu s deckom prodaj babama na piji. Da bi se s tucateljem pronasla na cugi, prvo ste se morali "kuvati" preko Neta. Dakle, svjesno si trazila kitu u Nepoznatom. Plus sto je moralo proci vremena izmedju prve i druge cuge (sexa). Ne moras biti Sherlock Holmes da bi skontao da si prekid s deckom iscenirala kako bi imala eventualni alibi ako bi bila uhvacena u varanju.
Moj savjet ti je da pregrizes govno do kraja. Ako si vec radila to sto si radila, onda prihvati da za takvo ponasanje postoje i posljedice. Zasto s deckom nisi prekinula onog dana kad si skontala da zelis i pokoju kitu sa strane?!
Kako si se osjecala kad bi se nakon snosaja s "ozenjenim" likom pogledala u ogledalo i sjetila se papka od decka koji mozda u tom trenutku negdje zulja prepucij na tebe?!
Moze se biti jeben i posten, ali ne u ovoj prici...
|