Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječka hip-hop scena najjača je u Hrvatskoj Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5]  :| |:

#61:   Autor: anakonda Post Postano: 29.04.2009. 11:45

TataMata je napisao/la (Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la: ›
najbolje tata da sam odgovoriš.

Ništa, Mladjo slažem se s tobom-projekt Ja volim Osijek...nema veze s politikom i izborima...i tako mora ostati...

...nadam se da i hoće...samo previše je politike u svemu, pa tako i ovdje....

#62:   Autor: TataMata Post Postano: 29.04.2009. 12:06

Čuj, politika je utoliko što je projekt pokrenut od strane mene (kao vijećnika GČ Ind. četvrt) prihvaćen od poglavarstva, i što je pokrovitelj gradonačelnik grada Osijeka. Ali to je dobro, zar ne...?

#63:   Autor: anakonda Post Postano: 29.04.2009. 12:14

TataMata je napisao/la (Pogledaj post): › Čuj, politika je utoliko što je projekt pokrenut od strane mene (kao vijećnika GČ Ind. četvrt) prihvaćen od poglavarstva, i što je pokrovitelj gradonačelnik grada Osijeka. Ali to je dobro, zar ne...?

...ne, politika je utoliko koliko se te zasluge ne pripisuju tebi, već isključivo tvom pokrovitelju iako si ti kao idejni začetnik....ali tako ide u tim sferama, I guess Very Happy
Osijek031.com » Vijesti » Osječka hip-hop scena najjača je u Hrvatskoj Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 5 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::