#63: Re: Muskarcev najveci problem pri prilazenju djevojci? Autor: pumpkin,
Postano: 29.08.2008. 8:42
donidoda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bravo cure! Meni se nije dalo objašnjavati sa ženomrscima ubijenima od raznih kompleksa i trauma, ima ih i u stvarnom životu dovoljno. Imala sam i ja jednom dečka koji je nakon što se dva puta razočarao sa krivim ženama, poslije toga nije vidio one prave, za njega je svaka bila "ista". Još uvijek je sam, odnosno, mijenja partnerice, bliži se četrdesetima, i mislim da je taj njegov stav obrambeni zid jednog krhkog i nesigurnog stvorenja, koje nikad neće odrasti ni sazrijeti.
Kako bi on to trebao odrasti ili sazrijeti? Lako je "tuđim klincem gloginje mlatiti" i tražiti od drugih hrabrost, strpljenje, razumijevanje... whatever. Kruta životna realnost je da ako dovoljno puta dobiješ brutalno po pički više jednostavno nisi isti. Bunar jednostavno presuši. Žene uvijek mogu okriviti tipa jer nije bio ovo ili ono, a i ona je sirota bila zavedena, nije znala da je on takva budala... oh pobogu, ništa zato, lets move on! Već će negdje naići pravi ( "prave osobe" inače imaju običaj da spontano rastu na drveću ).
Imala sam najbolju volju uložiti puno ljubavi, truda i vremena u njega, ali iscrpio me je do te mjere da više nisam mogla.
Sve je to fino i krasno do onog trenutka kada više nije fino i krasno.
Kao da me kažnjavao što ga volim.
"MY LOVE WILL CHANGE HIM" ALERT!!!
Ma da si ga baš toliko voljela otišla bi poslije tog neuspjeha u karmelićanke razočarana u muškarce haha
Samo on je valjao, a cijeli svijet nije. E, pa tu nešto ne štima, trgnite se malo, izađite iz svojih bunara i pogledajte malo oko sebe.
Gledaj brate, gledaj... imaš šta za gledati... hihi
|
Nisi uopće skužio poantu, vidim da si i ti jedan od ogorčenih, s obzirom na tvoja dva posta. O tome se i radi, opustite se malo, i nemojte gledati sve crno. Što vi uopće hoćete, to vi ni sami ne znate. Hvala bogu, ja sam sada sretna sa prekrasnim Ljudskim Bićem s kojim jesam, i nemam takvih problema kako si ti to sebi zamislio. Također, nemam zašto tuđim kurcem gloginje mlatiti, jer ne tražim od drugih ljubav, strpljenje i razumijevanje, ako i sama zauzvrat ne pružam i sto puta toliko ako treba, ali zašto bih ja morala nakon svakog razočarenja biti "drugačija", tj. kažnjavati svakog slijedećeg muškarca zato što je onaj prije njega bio đubre?
Ajd, kad sam već započela s ovim primjerom, kad je sve već bilo gotovo, on je pokušao sve učiniti da me vrati nazad, ali bilo mu je prekasno. Shvatite već jednom, da sve što se dešava u našim životima polazi od nas samih, i da je stvar i u vama, a ne samo u tim zlim mrskim ženskim neprijateljima, koji samo čekaju da vas zajebu, iskoriste, prevare, ostave, poliju benzinom i zapale na spavanju...
Ah, da, glede tvog patetičnog citata, nisam ga pokušala promijeniti, jer to je nemoguće, kao što ni mene nitko ne može promijeniti, nego baš suprotno, ja sam tolerirala njegovo pravo na osobnu slobodu i prostor, što je on zloupotrebljavao na beskrajno sebičan način, ne mareći pri tome da li će me povrijediti svojim ponašanjem.
Uostalom, zašto se i trudim, teško da ćeš nešto od toga i shvatiti...
|