#58: Autor: tomo86,
Postano: 03.09.2011. 2:02
Provokator je napisao/la ( Pogledaj post): ›
chosen je napisao/la: ›
nerazumijem ovu glupu policiju dali oni stvarno imaju mozak veličine pileta ili je ovo nešto više u pitanju? Nekontam kako mogu se probuditi ujutro i stvarno imati onaj osjećaj da oni rade nešto dobro 2 jebena dana izdrkavaju festival,hodaju okolo privode ljude tjeraju ljude s srednjike,gase do 1 ujutro sve...al sve moraju usrati sve što je dobro sve što valja sve policiaj mora usrati nevjerovatno crkli dabog da svi policajci crkli u najvećim mukama od prvoga do zadnjega
|
kompleks, jebena je to stvar, znaš ?
zakon je jasan i zabranjuje cuganje na javnom mjestu, policija ga provodi.. zakon je jasan i kaže da imaju privest u postaju svakoga ko remeti JRM, policija ga provodi.. zakon je jasan i kaže da je dozvola do 01h u noći, policija ga provodi.. to što ti misiš da bi trebao biti dopušten raspašoj do sitnih jutarnjih sati i što misliš da bi se trebalo dopuštat da ljudi bauljaju okolo pijani i rade šta god oće je tvoj problem.. i razmisli malo kako je super uber cool ljudima pored srednjike na vjencu, ma predobro im je i vrlo raddo bi trpili bančenja do 5-6 ujutro i onda se ustajali sretni i odlazili radit u 7h...
i crko dabogda i ti
|
dosao sam prije 3 sata iz Trogira, bio i pio 10 dana tamo, u Splitu, Zadru i Solinu. Svaki dan smo cugali, kao i jos par tisuca mladih odsvakuda. Mozda se ne znam zabaviti bez alkohola, moja stvar, ne pravim nered i volim popiti pivo na otvorenom.
Nego, znas koliko sam cajkana vidio u 10 dana? Jedan karavan kako se provezao negdje oko 3 popodne, jednom. U 4 grada i 10 dana nisam vidio NITI JEDNOG NA NOGAMA!! Turisticka sezona ocito ima svoje povlastice, i sa dobrim razlogom, ljudi su se iz cijelog svijeta dosli zabaviti kod nas i sad ces ih *ebati zbog 2 limenke piva.
Zasto Osijek treba biti drugaciji, i cemu dvostruka mjerila... zna se zakon, ali zna se i da se isti moze malo bendati sa dobrim ciljem. Pusti ljude da se zabavljaju nismo u sloveniji
|