#51: Autor: iawgoM,
Postano: 15.10.2005. 0:03
captain_banana je napisao/la: ›
kad bi na tren izvadio glavu iz svoje umišljene i kićenim riječima natrpane guzice shvatio bi koja je Rambo ustvari veličina.
|
cekaj malo majmune (ovo nije samo zbog avatara)..jel imam ja pravo na neko svoje misljenje ili moram jest ista govna ko i ti?! rekao sam ti da mi se ne svidjaju njegove "pjesme"...ustvari rekao sam da mi se nesto i svidjelo alui mi je u globalu bezvezan i naporan...to je moje misljenje i odjebi dalje s time...
captain_banana je napisao/la: ›
i ne bi ja možda tako agresivno reagirao, ali tvoj post je bio jedan od onih "ah gle ljudi pišu o Rambu, a pa moram i ja nešt' prisrat' jer mi je dosadno i nema veze što ne znam baš o čem' se radi ali svejedno ću napisati post jer ja volim biti primjećen"...
|
kao sto rekoh, bio sam i na koncertu njegovom jer sam to htio..da vidim i cujem tog "velikana" kojim je odusevljena siroka narodna masa ukljucujuci i 90% moje ekipe....slusao sam cijele albume i preslusavao, svidjelo mi se svega tri pjesme i zato mislim da si imam pravo dopustiti da komentiram da mi on i nije bas neka njuska da bi mi se isplatilo otici i opet ga cekat do 4 ujutro da bi odradio 5 pjesama i otisao...
dakle: nije da sam "prisro nesto", nije da ne znam bas o cemu se radi, i uopce mi nije cilj biti primjecen..radije bih da me nisi ti npr primjetio jer davis u vrazju mater sa svojim idolom, koji meni, opet po xxxx-ti puta - NIJE NEKA NJUSKA! tocka, amen i ne odgovaram ti vise...
|