#30: Autor: rafa,
Postano: 13.07.2012. 21:55
oblak je napisao/la: ›
Svaka ti čast na strpljenju s ovim retardom. Ujedno si me i nasmijao. Tvrdim da se klima mijenja i to zbog razmnožavanja "rafaova",što uzrokuje iseljavanje iz Slavonije preko onog brda kod Đakova, preko Jošave, kroz Valenovac, okretom prema Vrbici,probijanjem kroz neki šljivik i pa pentranjem preko Mandićevca do Krndije i Borovika.
Ako te do tamo, Rafo, nitko ne pregazi na cesti pa ne doprineseš smanjenju broja stanovnika u Slavoniji, brate, odlepršaj se najesti pupavke pod krasnom šumom hrasta i bukve,jer sam čuo da ova slatka gljiva uzrokuje ludilo i glupost u normalnih ljudi, pa s tobom možda bude obrnuto. Ajd probaj,pa nam javi svoje iskustvo (naravno sa svim opširnim podacima i studijama koje imaš).
Provokator je napisao/la: ›
rafa je napisao/la: ›
Provokator je napisao/la: ›
rafa je napisao/la: ›
Slavonija i Osijek opcenito su u padu i nataliteta i gospodarstva kao cjela zemlja.Uz pad nataliteta je tu velika pogibelj na cestama,poslu..Klima,mozdani i srcani udar je najveci u Slavoniji(nemamo brda,rijeka,planinu)ljudi koji imaju zdravsvenih problema bjeze iz Osijeka bas radi klime,Djakovo prelijep gradic koji je na samoj cistini nema ni brda ni rijeke.Vinkovci,Beli Manastir,Valpovo tuga ,jad i cemer.Firme propale,mladi nemaju sanse za posao i ako zavrse fakultete,Osijek vode galamdzije,probisvjeti i seljaci iz Drinovaca i kamenjara,dali tu ima uvjeta za zivot???.Volim svoje gdje sam rodjen al ako nema uvjeta za zivot ,cao,zbogom,bok.. Americke procjene su da ce Osijek past na 50 tisuca stanovnika do kraja 2020 (agencija za pracenja kretanja stanovnistva...za hrvatsku su napisali da ce izgubit milion stanovnika,srbija milion i pol,bosna 400 tisuca,jedino ce Kosovo biti u plusu 600 tisuca zbog velikog nataliteta albanaca..
|
aj nemoj više pisat, em si nepismen, em veću hrpu gluposti na jednom mjestu nisam dugo pročitao, to je lega već katastrofa šta ti pišeš!
inače, neka netko kaže jedan jedini razlog za ostat živjet u slavoniji ?
|
Prvo i osnovno,za tebe sam Dr.Sokrates ok?? a drugo da ti napisem da sve sto sam napisao je 100% tocno...Imam informacija vise nego ti godina u vezi Osijeka.Od gradnje do nataliteta. Koliko Osijek ima sada stanovnika bez tenje,klise,tvrdzavice,nemetina???Kakva je klima u Slavoniji??gdje najvise ima mozdanih i srcanih udara?? Valpovo,Beli Manastir,Miholjac???jad tuga i cemer,jel laz mozda to??Jel laz da je Osijek napustilo 25 tisuca ljudi od 1991 godine??Jel laz da Osijek vode seljaci iz drinovaca i ostalih kamenjara?Jel laz da Djakovo nema rijeke,brda,da je klima ubitacna??Jel si vidio podatak koliko je hrvatska imala stanovnika 91 a koliko sada??Jel fali 300 tisuca ljudi?Jel moguce da jos pola miliona ode u zemlje zapada,pogine na cestama??Koliko se rodi a koliko umre godisnje u cjeloj zemlji a ne samo kod nas??Jel laz da Osijek je pao na 5 mjesto po broju stanovnika??Jel Zadar nas presisao sa stanovnisvom??Eeee ti bi volio da ja pisem sve kako je bajno,sjajno,lijepo...pa necu pisat kad nije istina i nevolim laz koju ti serviraju Bubalo i ekipa tatinih sinova..Osijek ce biti na iducem popisu stanovnistva iza Zadra,Velike Gorice a mozda i sl Broda,zivi bili pa vidjeli..a ti zivi u iluzijama kako je Osijek slavonska metropola .caoo pismeni some.
|
Da te prvo nešto naučim. Ovako to treba izgledat...
Prvo i osnovno!
Za tebe sam dr. Sokrates, ok?
Drugo da ti kažem je to da je sve napisano 100% točno.
Imam informacija u vezi Osijeka više nego ti godina. Od gradnje do nataliteta. Koliko Osijek sada ima stanovnika? Bez Tenje, Klise, Tvrđavice i Nemetina?
Kakva je klima u Slavoniji? Gdje ima najviše moždanih i srčanih udara?
Valpovo, Beli Manastir, Donji Miholjac?
Jad, tuga i čemer. Jel to možda laž? Da li je laž da je Osijek napustilo 25 000 ljudi od 1991 godine? Je li laz da Osijek vode seljaci iz Drinovaca i ostalih kamenjara? Je li laž da Đakovo nema rijeka, brda i da je klima ubitačna?
Da li si vidio podatak koliko je Republika Hrvatska imala stanovnika 1991 godine, a koliko danas? Fali li 300 000 ljudi? Jel moguće da jos 500 000 ode u zapadne zemlje, pogine na cestama?
Koliko se rodi,a koliko umire godišnje u cijeloj zemlji, a ne samo kod nas? Je li laž da je Osijek pao na 5-to mjesto po broju stanovnika? Je li nas je Zadar prešišao po broju stanovnika?
Eeee ti bi volio da ja pišem kako je sve bajno, sjajno i lijepo...
Pa neću to pisat kad to nije istina i ne volim laž koju ti serviraju Bubalo i ekipa tatinih sinova.
Osijek će na idućem popisu stanovništva biti iza Zadra, Velike Gorice, a možda i Sl. Broda, živi bili pa vidjeli, a ti živi u iluzijama kako je Osijek slavonska metropola!
Ćao, pismeni some!
Meni bi sad bilo sram da sam na tvome mjestu, ali dobro, netko mora krenuti i od osnova.
Inače podaci s kojima barataš su krajnje nepouzdani i neprovjereni, hrpa gluposti. Čak se ne usuđujem ni upotrijebiti riječ laži, jer smatram da nisi dovoljno inteligentan da lažeš. Praviš se da si elokventna osoba, ali fali ti pismenosti, opće kulture i pokoji stupanj obrazovanja da bi pričao takve stvari, pa makar to govorio i preko interneta. O tvojim godinama ne bi htjeo raspravljat jer smatram da ih nemaš puno. Naravno s obzirom na tvoje upise na forumu, a i sam ovaj upis gore.
Čao, nepismeni some!
|
|
tebi fali izgleda 20 kuna za kavu i mekani benston pa nadrkan tu dosao pisat,sram te bilo balonja:)
|