rafa je napisao/la: ›
Kad je ova gore LUDICA napisala te svoje gluposti ja cu joj napisat ne o najku nego o robi sa koridora koja zavrsi u trgovinama Osijeka.Jednom prilikom sam bio na arizoni(ima vec 5 godina )I kupujem za djecu majce i suprugu,dok supruga gleda robu ja pitam prodavacicu jel vruce,kako je radit kad puno ljudi,i te price...kaze zena da je iz Srebrenika pokraj Tuzle,da radi za gazdu i da ima placu 400 maraka-200 eura..i pita mene odakle sam,kazem iz Osijeka,na to ce ona iz prve meni,a znam dosta iz Osijeka koji kupuju kod nas na VELIKO,ja pitam pa jel ime zna i prezime,kaze mi zena direkt u lice,MOMAK ODES U NAMU GORNJI KAT I VIDIS IME I PREZIME,kaze mi ime butika..i ja tamo kad majca hugo bos ista kao sto je zena rekla..i sad LUDICE ti tuzi mene den hagu a ja tu zenu i dan danas poznam jel mi je rekla da svratimo u Srebrenik ako prolazimo pokraj Tuzle,,.i sestra joj udata u slavonskom brodu pa je nadjem..sada opet ista roba sa koridora na auto pijacu se prodaje za bagatelu,prodavaci su romi,eno ih u nedjelju bilo je sigurno 40.majce,jakne,trenerke..ko voli jeftino i nekvalitetno nek ide tamo kupiti..PRIJE 10 GODINA SE MASOVNO DOVLACILO SA KORIDORA U SVE BUTIKE PO SLAVONIJI I ZAGREBU ROBA I PRODAVALA ZA TRI PUTA VECU CJENU...ludice mozes i u hag poslat ovaj mail slobodno..aj koga branis gusko,jel mozda si prodavala i ti pa te zabolila istina ???pljuc ...
A SAD CE VALJDA SREDIT ZGRADU IZNAD FERIVIJA CJELU NADAM SE--INACE JEDINO TAKO MOZDA I UREDE PROCELJA PO OSIJEKU AKO SE ZAPALE ..
|