Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO] Maturanti u raljama Bibe [1/4] Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:   Autor: fatalni_cevap Post Postano: 22.05.2011. 16:49

a vise je bilo maturanata prosle godine Wink

#17:   Autor: unleashed Post Postano: 22.05.2011. 17:58

Isuse dragi...

Ne želim podcijeniti ničiju ideju i mrzim bit od onih što seru, a ništa ne rade, ali cura je užasno iritantna!! Sorry, al baš je preloše!

#18:   Autor: Dylan Post Postano: 22.05.2011. 18:01

Cura je super, ali ovaj fotograf/snimatelj je... IdiJot Very Happy

#19:   Autor: game Post Postano: 22.05.2011. 18:01

tamna strana je napisao/la (Pogledaj post): › silovanje humora

a tu je bilo humora, a ?

ne shvaćam smisao ovog videa?
self-promotion za jednu wannabe voditeljicu???

#20:   Autor: boris.vuos Post Postano: 22.05.2011. 18:45

bravo teta biljana svaka cast

#21:   Autor: anse Post Postano: 22.05.2011. 18:48

game je napisao/la: ›

a tu je bilo humora, a ?

Ne shvaćam smisao ovog foruma?!
Anonimna preseravanja u svrhu iskakanja iz mediokritetstva???!!!
Koncept je jako simpatičan, kao i cura, malo se osjeti da je na početku i to je uistinu jedina zamjerka...

#22:   Autor: GrgaZlatoper Post Postano: 22.05.2011. 19:52

Redakcija 031 je napisao/la: ›
"Maturanti u raljama Bibe"

Koji naslov, otvoriš stranicu i stres. A pomislio da je riječ o drugoj, daleko poznatijoj Bibi iz Osijeka ... osijek031.com smile

#23:   Autor: sonja:) Post Postano: 22.05.2011. 20:30

šta oćete, bolje i ovaj veseli, iz-prve-ruke prikaz kako su se maturanti zabavljali na norijadi od priloga sa HRTova i sličnih gdje se broje ispumpavanja želuca i međusobna probadanja noževima. osječki maturanti su sa svojom kvadrilom
edan baš onako, skup simpatične dječice koja se dobro provodi, a dobro se očito provela i Bibs. sa njima, a ne promatrajuci ih ko majmune u kavezu kao vecina novinara. meni je bas slatko i simpaticno. Very Happy

#24:   Autor: Provokator Post Postano: 22.05.2011. 20:37

unleashed je napisao/la: ›
Isuse dragi...

Ne želim podcijeniti ničiju ideju i mrzim bit od onih što seru, a ništa ne rade, ali cura je užasno iritantna!! Sorry, al baš je preloše!

meni je baš simpatična, nekako pozitivna, svaka joj čast

#25:   Autor: krele Post Postano: 22.05.2011. 20:51

Za sve hejtere i džabalebaroše Very Happy http://www.youtube.com/watch?v=Goc60da3VWE

Meni je super!

#26:   Autor: Comrade Nimoy Post Postano: 22.05.2011. 21:50

unleashed je napisao/la (Pogledaj post): › Isuse dragi...

U svakom slučaju puno bolje od onih priloga koji se vrte na STV-u i Osječkoj TV, koje kao rade "profesionalni" novinari.

#27:   Autor: game Post Postano: 22.05.2011. 23:52

anse je napisao/la (Pogledaj post): ›
game je napisao/la: ›

a tu je bilo humora, a ?

Ne shvaćam smisao ovog foruma?!
Anonimna preseravanja u svrhu iskakanja iz mediokritetstva???!!!
Koncept je jako simpatičan, kao i cura, malo se osjeti da je na početku i to je uistinu jedina zamjerka...

ne shvaćam ni ja..
očito sam u zabludi ako mislim da na forumu svatko može javno izjasniti soje mišljenje...
a ti kad odlučiš objaviti svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona i mobitela, OIB i MBG, to ću napraviti i ja odmah iza tebe...

na svu sreću, nemamo svi isti ukus i mišljenje!!!!
iako neki smatraju da to nije sreća, očito...

#28:   Autor: Juzomachine Post Postano: 23.05.2011. 7:28

Misljenja su ko supci, svi ih imamo i svakome tuđi smrdi.

Nekome je ovo cista glupost. Meni je prezabavno. Zao mi je sto svi pljujete po njoj kad je zenska otkvacena, voli se sprdati, a i maturanti su bili sretni, sve je to napravljeno u nekom zajebantskom tonu. I stvarno je bolje od vecine stvari sto vidimo na nasim TV-ima sto rade "profesionalci", jer za razliku od njih, prikazuju sretnu stranu tog dana.

#29:   Autor: Leteci mungos Post Postano: 23.05.2011. 7:44

Thumbs up, Biba!

#30:  Re: [VIDEO] Maturanti u raljama Bibe [1/4] Autor: EKVATOR Post Postano: 23.05.2011. 8:14

ma ok je , nemojte biti prekritični i preosobni ( oni koji poznajete autore !) , prvi put da je takvo nešto napravljeno . Biba je ok odradila , neka se probija dalje ako želi tim putem , sretno joj . samo neka ne podilazi kao ovaj put , pa izraze z..do j.. neka ne koristi ! može se biti faca i bez toga vjeruj Bib !
Osijek031.com » Vijesti » [VIDEO] Maturanti u raljama Bibe [1/4] Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::