Commander je napisao/la: ›
chosen je napisao/la: ›
kolega uopće me neznima koja si stranka,uopće me neznima što radiš tko si šta si gdje živiš kog jebeš...
jedino što mene zanima koliki debil moraš od čovjeka biti da ti uopće na pamet padne ići graditi nešto u parku prirode i koji idiot od čovjeka moraš biti da rušenje parka prirode podržavaš...
|
Kolega... Ja te pitam koliki debil moras biti da mi odgovaras a da moj komentar nisi procitao! JA SAM PROTIV RUSENJA I UNISTAVANJA PRIRODE! i kolki kreten moras bit da vjerujes u sve sto ova novinarska piskarala misle da ce se tim kanalima unistit park. Mozda ce kanal zahvatit kojih par metara podrucja na kojem se ni ne nalazi nista znacajno i jedno drvo sumnjam da bi se srusilo. Nisam clan ni jedne stranke i nikad necu ni biti. Samo mi je glupo vidit konje ko sto si ti koji oce med i mlijeko u zemlji a da mi ne gradimo nesto sto bi nam moglo koristit. Nek mi i zbog okolisa ne gradimo tvornice i elektrane koje nam koriste. Sta da nasi ljudi zarađuju kad mozemo dat pare za struju Mađarima? Birokracija i zeleni okolis iznad svega. Nek smo mi i goli i bosi i to je dobro sam da ne unistavamo okolis i ne protivimo se zelenima jer kom takvo zlo kao sto je tvornica ili nesto sto daje radna mjesta koristi? Ma sve je super!