#23: Autor: bartolomey,
Postano: 23.02.2010. 16:23
[quote="zlusch"]
Nije bešćutno koliko je realno.... ako si klipan od 25 godina i uspio si napraviti dijete unatoč neimaštini, onda se za to dijete i pobrini! S toliko godina si u naponu snage, možeš istovarati i kopati cijeli dan... a ne sjediti doma i kukati kako nemaš para.
Sad posljedice krivog nedjeljnog zaokruživanja izlaze na površinu.... i obijaju se o glavu svima nama.
opet se slilčni postovi poput tvojeg pojavljuju! da su i tvoji roditelji tako razmisljali ne znam ko bi tebe napravio?! reci mi jesi li i ti toliko pesimistican pa razmisljas sad ja imam posao zaradjujem 3.500 kn imam djevojku 4 godine, ali neces se zeniti i praviti dijete jer ko zna sta ce biti za godinu-dve??!?
Sad dalje da te pitam di se to moze istovarati i kopati cijeli dan? Ja studiram, zivim u selu, i znam dobro da od 11 do 3 mjeseca nemas kako zaraditi novac (dok preko ljeta mozes i kopati i cijepati drva i raditi druge poslove na njivi i kositi travu i pomagati zidaru i bravaru i brdo sitnih poslica koje mozes obaviti) S pomenutim poslovima ja sebi zaradim za izlaske, ali tako ne mozes dijete izdrzavati, ma sta dijete nemas dovoljno ni za sebe! Alergican sam na ljude koji pricaju kako ima uvjek fizikalije. Znas li koliko je radnika otpustio unikom, kurtic, i kojekakve sitne firme koje su radile gradjevinske ili zavrsne radove ili bravariju? Ja znam jer znam koliko je mojih prijatelja i poznanika ostalo bez posla! Slucajno sam radio montaze s jedim stolarom zadnjih 2 godine i znam koliko je bilo posla prije a koliko ga sada (NE)ima! Prijatelj mi aute prodaje na autopiji, i nije vec mjesecima skoro nista prodao! Samo kod vas za kompom izgleda ima posla! Recite hvala bogu sto jos to ne vidite i nemate priliku osjetiti koliko je situacija jadna! Ja ovog covjeka podrzavam svakako, lakse je ukrasti nego moliti za pomoc! Volio bih da svi koji nemaju sta jesti pocnu krasti, pa ce tako prije doci do kakvih pobuna i promjena! e da reci mi jos samo koji k,.. da rade ljudi koji su predali zito u djakovstinu? Sta on svom djetetu da da za jesti? Radio je i crkavao po citav dan i napravio dijete i sta sad? Kako je njemu ukradeno zito tako je i ovom covjeku ukraden posao, jebem te drzavo! i jos samo da ti kazem da mi je zao sto ti mislis da na izborima imas opcija, kao da je nekom gore stalo do nas (nemozes na vlast ako si posten)! ZIVJELA DEMOKRACIJA. nek se poruse sve tvornice otvori jos 5 6 trgovackih centara i onda kad i moji roditelji ostanu bez posla i ostali narod idemo svi zajedno krasti. omiljena mi je stvar to sto se zale politicari kako nam inzinjeri i magistri odose iz zemlje, ja ima kazem sretan put bjezite bez okretanja glave
|