#26: Autor: Brick Top,
Postano: 23.01.2010. 19:20
Od svih mjesta gdje se student može prehraniti, Bendek je najbolji. Imaju onog jednog bahatog konobara, interijer im nije bogzna kakav, često podgrijavaju jela, ali su uprkos tome svemu - najbolji.
To pak dovoljno govori o tome koliko su svi ostali loši. Tu pogotovo mislim na STUC. Kvaliteta i izbor hrane su svake godine sve lošiji, a gužve sve veće. Interijer skoro pa katastrofa. Tu leži glavni problem. Kako je moguće da se toliki novci daju za rad STUC-a a da je kvaliteta usluge na tako niskoj razini?
Nadalje, Gaudeamus je isto priča za sebe jer vam tamo ne gine minimalno 45 min čekanja na obrok, rijetko tamo zalazim.
Za Bit dugo vremena nisam uopće ni znao da postoji, ali nije ništa posebno, često nemaju nikakav jelovnik za ponuditi.
Novi restoran u kampusu mi jednostavno nije usput i rijetko tamo zalazim, još pogotovo što je vrlo sličan liniji (po kvaliteti usluge).
Sve u svemu, najviše ne mogu prežaliti gašenje Indexa Em dobra (nezdrava ) hrana, em mi je blizu, em onaj ćelavi konobar zajebant (mislim da sad radi u kampusu), sve 5 (osim naravno interijera).
Da zaključim, u 4 godine koliko sam student, svjedok sam svake godine da studentski standard opada umjesto da bude obrnuto jel, Stoga sam upravo i potpisao ovu peticiju, jer, neke stvari se gase, križaju, a ne nude se bolja, nova rješenja.
Morat ću obaviti ugodne razgovore s Gavranovićem ( ) jer to šta on radi (šuti jer je HDZ-ovac) nije nikako dobro.
|