Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Srednjika: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:   Autor: Uma Post Postano: 13.12.2009. 16:06

onix27 je napisao/la: ›
I Uma, da, imaš pravo plastični dinosauri, ali oni su samo nama baš to, plastični, ali djeci ipak ta plastika nešto više znači. Ovdje gdje za djecu nema nikakvih sadržaja i to je veliki korak, ali preskup naravno.

daj molim te ajd pogledaj tu galeriju, pa rađe necu vodit djete nigdje nego da vidi tu...neznam ni kako da to nazovem! katastrofa! stvarno je 40 kn premalo za sve one koji su spremni i toliko izdvojiti...

#17:   Autor: ACCO Post Postano: 21.12.2009. 9:20

Išli dijete, supruga i ja, za 110 kuna. JMS za te novce sam mogao djetetu kupiti hrpu zanimljivijih igračaka nego ova glupost.
BTW još vele da je bio grijani šator. HA HA HA. Smrz'o sam se k'o k*** u sladoledu. Sramota!!!
Još ne znam kako su imali obraza tražiti 10 kuna za ljuljanje na dinosaurusima koje traje 1 minutu.
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Srednjika: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::