#18: Autor: sale car,
Postano: 22.11.2009. 19:16
ne znam šta ste se svi okomili na nogometaše... ne kažem da su ni sjajni i bajni i da se ne kurče, ali to je njihov posao... isto ko što je nekom posao dijelit letke za kaufland il šta ja znam, tako je i njima posao ići na treninge i tekme... znači, on je nogometaš i ko ga jebe, on smrdi i baš mi je drago što nema para... pa dajte ljudi, pročitajte malo šta pišete... po čemu je sada nogometaš drugačiji od nekg ko radi u pevecu... jbg, dobije se para ( ovo govorim kako bi trebalo biti ), kurči s, jbg, to je takav život... mislite da se onaj iz peveca ne bi kučio ko nogometaši da ima plaću 15 000 - 20 000 plaću.... bio bi isti kao i nogometaši... kada ste tako pametni i mislite da je to neki lagani život i uživanje u parama, šta onda niste svi lijepo otišli trenirati i pičiti nogoš, neg sada sjedite pred kompovima i pljujete po nekome ko pošten zaradi svoj novac... prvo razmislite malo onda serite po drugima... btw, da ne bi bil oda sam ja sad neki nogometaš, lovator ili šta ja znam... ja sam ist samo jedan običan čovjek sa završenim zanatom i godinu dana sam bez posla... ali ipak ne serem po drugima zbog njihovog uspjeha... osim političarima koji su se samo pošten nakrali, a ne zaradili, al ito je već druga tema...
|