#16: Autor: Frost,
Postano: 14.08.2009. 9:28
Marisabel je napisao/la: ›
...samo neznam jednu stvar, kako se riješiti ljubomore? nekad pizdim sama na sebe što mi se to dešava, ali nekad si nemrem pomoći i kažem ono što nebi htjela umjesto da prvo jezik pregrizem i prešutim....
.....
|
A čemu biti ljubomoran uopće? Oni koji kažu da je ljubomora samo dobar začin za vezu su ili budale ili ne znaju kako ona zapravo izjeda iznutra.
Stvar je u uzajamnom POVJERENJU. Ako ti svom momku ne vjeruješ ili on ne vjeruje tebi da ćete odvojeno izaći van i da nećete raditi gluposti, onda stvarno ne znam na čemu temeljite tu svoju vezu.
Ako, pak, ti vjeruješ njemu, a on vjeruje tebi, ljubomori ovdje nema mjesta. Osobno mislim (iako moje mišljenje ne znači ništa) da bi ti prvo malo trebala poraditi na sebi i svom samopouzdanju, pa će te i ljubomora polako napustiti.
Marisabel je napisao/la: ›
...i kad razmišljam o nekim stvarima mogu reći da nekad gledam unatrag više nego unaprijed...
|
Zašto gledati unatrag? Ili unaprijed? Što je bilo, bilo je i ne može se više promijeniti. Ono što dolazi ne možeš vidjet, jer još nije došlo. Uživaj u trenutku, uživaj u životu, skuliraj se malo i bit će ti super
the past is history, tomorrow is a mystery, today is a gift. That's why they call it the present...
Zadnja promjena: Frost; 14.08.2009. 14:29; ukupno mijenjano 1 put.
|