#10: Autor: Shorty,
Postano: 10.03.2007. 1:30
Dajte ljudi molim vas...
Jel nam trebaju ovakvi filmići? Ni meni se ne sviđaju prizori,ali nemam namjeru preživljavat jedući samo voće i povrće jer je to doslovce preživljavanje.
Nemam ništa protiv vegetarijanaca kojima ne smeta to što ja jedem meso, ali one što mi prigovaraju treba smjestit u ustanove koje bi se brinule o njima, a upravo takvi su, pretpostavljam, pokrenuli ovu peticiju.
Ako pak niste vegetarijanac, a osuđujete Japance zbog ovoga, za mene ste još veći debil! U Indiji štuju krave, a vi ih jedete. što mislite o tome? Nek kaže tko što hoće, ali meni nema draže hrane od prave mesine, a ako su Japanerima ukusni dupini nek ih jedu. Naravno da treba paziti na dupine kao i na svaku drugu vrstu da se ne ugrozi, ali zabranit nekom da jede neku životinju mi je jako licemjerno.
Sad će se naći pametnjakovići i reči da je i čovjek životinja, pa da odma ustanovimo da je kanibalizam neprirodan i u drugim životinjskim vrstama. Zbog toga je moguće zgražanje nad pojmom "ljudetina", ali pitajte lava jel mu ukusna ljudetina.
Onda će se naći pametnjakovići koji će reći da ne osuđuju ubojstvo dupina nego okrutnost pri ubijanju, pa ću ih podsjetit na divne prizore tipa: Malo, predivno, slavonsko selo. Rana zora, magla, a u dvorištu skvići svinjče s nožem u grkljanu!
PREDIVNO,zar ne?
Pun mi je kurac debeloguzih masnih moralista koji se obraduju ko mala djeca kad pred sebe stave domaću kobasicu ili tablu "adidas" slanine i počnu se nemilosrdno prežderavat...
|