Leteci mungos je napisao/la: ›
PEGY je napisao/la: ›
Nešto mi se premalo komentira ova tema!
Padaju mi jaako zlobni komentari na pamet...
|
Sto se ovdje moze komentirati?! To da je zaposlenica GP-a dobila gajbu mimo procedure [eto, razvela se zena i time zasluzila udomljenje]? Ili da se po obicaju istraga nece mrdnuti dalje od zakljucka da je negdje progutano skoro milijun kuna?
Ili to da se nista nece dogoditi ni njoj, ni onome tko joj je gajbu sredio?! Prijava ce biti poslana [hoce li doista biti poslana i zasto do sada vec nije?!], malo ce se sve skupa kiseliti na sudu, dok na kraju ni sam sud ne bude zaboravio da postoji taj predmet.
Zapisi danasnji datum i za pet godina se sjeti i pronjuskaj kako je cijela ova prica zavrsila.
Kad je neki od mufljuza zavrsio u gajbi?! Gdje je ekipa "kiosci" danas? Gdje je Novalic [ok, znamo gdje je, ali znamo i da nikad nije pravomocno osudjen], gdje je Djapicev ugovor s Kamen Ingradom, gdje je bulumenta slicnih likova?
Na jebenoj slobodi!
Smiju se nama koji mislimo da se njima nesto moze dogoditi. Moze im se dogoditi jedno veliko kolektivno povlacenje za ding-dong.
Ova prokleta drzava je iskvarena do srzi.
Izmedju politicara postoji jedan pristojan, (ne)formalan dogovor po kojem se pri promjeni vlasti ne pakira onima iz drugog tabora. Ako se i pakira, napakira se neka sitnica, ne da bi zlocinac doista trunuo u zatvoru, nego da bi se pobrali politicki peoni. Amen.