#13: Autor: Stella1989,
Postano: 21.12.2009. 11:36
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa onak... i je i nije... ima pravo kad kaže da je skupo..jer je...i to previše..aj sjeti se pred koju godinu kakve su cijene bile.. žalosno..al onda je generalno..standard bio veći nego sada... hrana je uvijek za vola ubit... kao švedski stol..pa onda levati prosipaju vino po kruhu, siru... pa maljaju rukama..odvratno
|
U potpunosti potpisujem! Zašto ja ne bih napisala svoje mišljenje ili stav prema nečemu? A to što @zlusch kaže da kukam da nemam para...zar je i to danas sramota reći? U kakvom to danas društvu živimo? Mislim stvarno...
Najbolje da se idem hvaliti kako mi je tata neki glavonja u državnoj firmi, da imam sve moguće, vozim BMW 7 i nije mi problem dati ni 400 ni 500 kn ni zašto?
Dragi zlusch, to nije stvarnost, i da se nema - nema se. A ti piši što god želiš...
Btw, komentirala sam kako je cijena u pretprodaji 300 kn, a na dan dočeka 400 kn...prevelika je razlika u oscilaciji cijene...većinom je po 40-50 kn viša cijena ili čak i nije, a ovo je 100 kn više.
@audiworld...istina, cijene prije nekoliko godina nisu bile ni približno astronomske. Svake godine ih povećavaju, iako ne kontam zašto...zar se kavaliteta usluge, hrane i pića povećala? Nije. Čak mislim da se i smanjila jer svi gledaju kako proći jeftinije pa onda umjesto Red Bull-a stave neki šrot koji nije ono što tražiš, nije čak ni Red Bat, već šrot koji ni ne možeš kupiti u trgovini, a naplaćuju ga kao da si dobio ono što si tražio. Tako je u Tufni bilo kad sam tražila Red Bull, i to kad izađem vikendom, a baš će za Novu godinu gdje je masovna konzumacija, dati Red Bull-ove, aha...kako da ne...
|