#13: Autor: Stella1989,
Postano: 01.12.2009. 1:04
Ja sam prije otprilike 2-3 tjedna, navečer oko 22.30h, sjedila na tramvajskoj stanici preko puta stare Ugostiteljsko-turističke škole i pričala preko handsfree-ja s dečkom, kad vidim prolaze dva cipelića i samo što su prošli, odmah ubacili u rikverc.
Kad mi jedan od njih dvojice samo kaže: ''Osobnu, molim!''. Ja onak u čuđenju, pronašla osobnu i dala mu je, pa je zapisivao podatke i ispitivali me kao, gdje se nalazi moja ulica (da im opišem), što čekam na stanici, dal tramvaj...ja rekla bus, pa onda pitanja kao pa ako čekate bus, zašto ne čekate na Gajevom, a ja na to rekla, kao što i je bilo:'' Mokro je na klupama, pa sam došla na tramvajsku stanicu.'', pa onda opet, kao zašto onda ne čekam na Gajevom i tamo ima autobusna stanica...
A osim što je vani bilo mokro, pričam na mobitel i baš želim da svatko sluša moj razgovor...mislim stvarno...kako da ne...
I još ja njih lijepo pitam jel mi traže osobnu zbog toga što pričam na handsfree (pa ljudi možda misle da kujem neke terorističke planove... ), pa kao cipelić razmišlja i odgovori: ''Ne...tražimo jednu žensku osobu...'', a mislim da blago rečeno se*e jer nije ni znao što da kaže i još me ide ispitivat di mi je točno u naselju ulica i kojekakve šeme..! Što bi to njega uopće trebalo zanimati?!
Dosad me nikad ni jedan cipelić nije zaustavio, pogotovo ako sjedim, ne pravim nikakve probleme...kontam da im je bilo sumnjivo što pričam na handsfree, kasno...ali opet me ići ispitivati bezveze, a ne radim ništa nezakonito...ali očito još nisu na TI s tehnologijom pa ni dan danas ne znaju čemu služe sluške za mobitel...meni su tad služile da mi se ruke ne smrzavaju jer je vani bilo ledeno i vjetrovito...pa što da mi se ruke smrzavaju, kad mogu lijepo slušku u uho, ruke u džepove i problem riješen...
|