#2: Autor: nocni-orao,
Postano: 28.02.2009. 16:22
Eh,New York gradic od 15 tisuca stanovnika usporedjivat sa "Metropolom" Slavonskom od 3 miliona?!!Cjena je sasvim normalna za ovakav Megalopolis!Sto je najbitnije,sam rad gradzevinskih firmi na izgradnji objekta je fantastican,gdje se u jednom New Yorku il Vegasu moze desiti da plocice odpadnu poslje useljenja,da farba na zidu blijedi,stokovi na vratima da se izvitopere??? ma,sta znaju ameri kako se ljepe plocice u nasoj Metropoli,oni ce nama sada 3 kile banana po 11 kuna uvaliti,eh lega, kako ne,nasi majstori iz Osijeka-Koteksa su Troju sagradili a ne zgradu sa 12 stanova.Uz pogled na centar nase Metropole prvo sto upada u oci je krasno uredjena fasada kuce "Koldzeraj",koja odise cistocom i neodoljivim sharmom,na stranu kad vidis onako predivnu Ruzinu ulicu,pa nije ljepsi pogled ni sa Elizejskih vrata na Pariz ,a tek onaj red sredjenih kuca od Dzakovstine do Trga,cetkare,buregdzinice kod mehe,zlatara idrizi,frizerski salon ZA MUSKE,eee,za muske sokole moj,"Jozo"pa tek kad vidis cevapdzinicu "zeleni val"osjecas se kao u Veneciji,ja se opce necudim za tako visoke cjene stanova,opce ne,sa obzirom na sve ovo,meni je jos i jeftino!!
|