#3: Autor: MacaPapucharica,
Postano: 26.03.2008. 10:21
sve što govorim odnosi se na moje osobno iskustvo i odnosi se isključivo na mene...
dakle, ne govorim nikome da je u krivu ili u pravu...
rijetko kad sam ulazila u vezu sa gotovim osjećajima...
po meni,osjećaji su nešto što se razvija putem, tijekom veze,nešto što se mijenja, na bolje, na gore,stagnira, gubi se i ponovo rađa ili se ne rađa i nikada nije dovršeno i stoga je, na neki način, uvijek "polugotovo" (ne doslovno shvaćati, molim)
naravno, osjećaji (romantični) mogu potpuno nestati i tada, ako ne prije, dolazi do prekida...
ali, kada sam jednom nekoga voljela, nekakvi osjećaji za tu osobu i dalje postoje...
to više nisu romantični osjećaji, to su osjećaji dragosti, ljubavi kao prema živom biću, nekome s kim sam nekada dijelila sve...
nekada bude i negativnoh osjećaja, rijetko, ali ih bude...no i to su osjećaji...
ne bude više klecanja koljena i "šraufanja" u želucu...nema trzanja, spuštanja glave ili drskog podizanja iste...kada vrijeme prođe - sve stvari sjedaju na svoje mjesto...
@1step, a što ti znači biti neiskrena u osjećajima?
ako si nekada i samo MISLILA da nekog voliš, nisi bila neiskrena - u tom trenutku to je bila tvoja istina i tvoja realnost...
ako se s vremenom mijenjao tvoj pogled na situaciju i shvaćanje odnosa i osjećaja i pojma ljubavi, tada se mijenjala i tvoja osobna realnost
jedino kada je čovjek neiskren je kada zasigurno ZNA i osjeća da za toga nekoga ne osjeća ono što mu govori i svjesno i namjerno zavarava tu drugu osobu i samog sebe...
iz toga treba što prije izići...
ali, to ponekad bude jako teško...
|