Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GČ Gornji grad: Izborna skupština USGOS [2024.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.02.2024. 7:54 
Naslov:  GČ Gornji grad: Izborna skupština USGOS [2024.]
04.03.2024. 17:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruženje stanara grada Osijeka u ponedjeljak, 4. ožujka 2024. s početkom u 17,30 sati održat će Izbornu Skupštinu u prostorima Gradske četvrti Gornji Grad- Trg Lava Mirskog 1. Ovo je redovna izborna nakon 4 godine na kojoj će između ostaloga Skupština izabrati novo rukovodstvo Udruženja (predsjednika, tajnika, Izvršni i Nadzorni odbor) sada za 2 naredne godine kako je to utvrđeno promjenama Statuta na prošlogodišnjoj sjednici Skupštine.

Obzirom da se Skupština održava u vrijeme trajanja javnog savjetovanja o PRIJEDLOGU ZAKONA O UPRAVLJANJU I ODRŽAVANJU ZMGRADA to je prilika da se raspravi i o ovoj temi.

Stoga i ovim putem još jednom pozivaju sve članove Udruženja, predstavnike vlasnika/stanara, upravitelje koji brinu o održavanju stambenog fonda u Osijeku kao i sve druge zainteresirane za rad našeg Udruženja i moguće novine u pravnoj regulativi u području stanovanja da dođete na zakazanu Izbornu Skupštinu i primjedbama i prijedlozima date svoj doprinos kako u donošenju ovog vrlo važnog Zakona, tako i poboljšanju rada i većoj učinkovitosti Udruženja stanara grada Osijeka.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: