Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Počinje Advent u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2023. 9:36 
Naslov:  Počinje Advent u Portanovi
01.12.2023. 9:49
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sutra započinje prosinac, a s njime započinje i božićno vrijeme u Portanovi! Božićne dekoracije već su donijele blagdanski ugođaj u centar, na radiju se već čuju blagdanske pjesme, a u petak, 1. prosinca službeno započinje i Advent u Portanovi! Ove godine u Portanovi su pripremili jedinstveni nagradni natječaj u kojemu svakoga dana imate priliku osvojiti vrijedne nagrade. Sve što trebate učiniti je obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 20 eura, posjetiti blagdanski kutak kod Info pulta i zaigrati igricu na tabletu!

Krilatica ovogodišnjeg Adventa u Portanovi je: „Darove kupi, igru zaigraj i vrijedne nagrade pokupi!“ – a iz Portanove predlažu i savršen dar ovog Božića: Portanova poklon karticu! Za one koji to možda još ne znaju, Portanova poklon karticu moguće je kupiti na Info pultu Portanove ili online putem Web shopa, a iznos na kartici od 10 do 200 eura može se koristiti višekratno u gotovo svim trgovinama u Portanovi. Pa… Tko kaže da savršen dar ne postoji?

A kada smo već kod darova, odlična prilika za blagdanski shopping u Portanovi je već u srijedu, 6. prosinca – kada je na rasporedu blagdanska Portastična srijeda! Kao i svake prve srijede u mjesecu, prva srijeda u prosincu donosi priliku za najpovoljniji shopping. Pratite web stranicu i društvene mreže Portanove kako bi prvi saznali koji vas popusti očekuju!

Osim Portastične srijede, 6. prosinca obilježava se još nešto važno… Blagdan svetog Nikole! Kao i svake godine, i ove godine u Portanovi najavljuju iznenađenja za najmlađe, ali i one starije! A kako se ovom blagdanu najviše vesele upravo djeca, za njih su u Twister Fun Park igraonici u Portanovi pripremili posebnu zabavu za djecu: sv. Nikola tamo stiže već u subotu, 2. prosinca! Pripremili su zabavan blagdanski program: blagdanske igre, kreativne radionice, igrokaz, disco i karaoke show te naravno darivanje i fotografiranje sa svetim Nikolom!


Osim shoppinga, darivanja i zabavnih aktivnosti, tijekom prosinca iz Portanove pozivaju i na humanitarno djelovanje! Tako svake subote imate priliku biti dio Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi, započevši ove subote, 2. prosinca od 16 do 19 sati. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekat će vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte.

A kako bi olakšali planiranje kupovine i blagdanske aktivnosti, Portanova je sačuvala radne nedjelje za ovo blagdansko vrijeme, stoga će ova nedjelja, 2. prosinca, kao i sve nedjelje do Badnjaka, biti radne.


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: