Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bijelo-plavi večeras otvaraju novu sezonu HT Prve lige u Gradskom vrtu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.07.2021. 10:13 
Naslov:  Bijelo-plavi večeras otvaraju novu sezonu HT Prve lige u Gradskom vrtu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odbrojavanje je završilo, Bijelo-plavi u petak 16. srpnja u 21 sat u Gradskom vrtu otvaraju novu sezonu HT Prve lige u kojoj će u 1. kolu biti domaćini Šibeniku. Pripreme koje su počele 14. lipnja privedene su kraju, uz onaj uobičajeni dio treninga u Gradskom vrtu, Nenad Bjelica je s momčadi radio i u Svetom Martinu na Muri gdje je, zajedno sa svojim stožerom, napravio sve da Osijek spreman dočeka početak sezone.

Nakon pet tjedana dobrih priprema dočekali smo početak novog prvenstva kojem se radujemo. Radujemo se i što ćemo imati podršku navijača, sretan sam što smo odradili kvalitetne pripreme, puno igrača koji su sezonu završili s ozljedama su se oporavili, novi su se dobro uklopili tako da je ocjena itekako pozitivna i mislim da smo spremni za početak prvenstva.

Nema nepoznanica

Šibenik će biti prva prepreka Bijelo-plavih, suparnik protiv kojeg će se tražiti zalet za nastavak izazova.

Pogledali smo neke njihove utakmice, imaju novog trenera čiju filozofiju ne poznajemo, ali smo nešto vidjeli u utakmicama koje smo gledali. Imaju nekoliko novih igrača koje poznajemo iz HNL-a poput Bačelić-Grgića ili Marina. Nema tu velikih iznenađenja, vidjet ćemo na travnjaku kako će to izgledati. Momčad su koja će se dizati kroz prvenstvo i koja će sigurno biti neugodan suparnik.

Želimo trofej

Osvrnuo se Nenad Bjelica i na rezultatske ciljeve za ovu sezonu koje je pred momčad postavio visoko.

Želimo se poboljšati u odnosu na prošlu sezonu. Možemo biti prvaci Hrvatske, možemo osvojiti Kup, a u Europi želimo napraviti najviše što se može. Ne postavljamo si imperativ jer imamo jake suparnike u Dinamu, Hajduku i Rijeci, ali želimo sebe poboljšavati, biti sve bolji u svakoj utakmici i nadam se da s igračima koji su došli i onima koji su već bili ovdje možemo osvojiti jednu titulu.

Svaka iduća najvažnija

Uz šefa struke, početak nove sezone najavio je i dokapetan Mihael Žaper koji će, u izostanku Mile Škorića, povesti suigrače u novo prvenstvo.

Mogu reći da smo pripreme odradili na stvarno kvalitetan način i da je atmosfera u momčadi jako dobra, željno iščekujemo prvu utakmicu i naravno nadamo se pobjedi. Osobno bih volio da u ovoj sezoni napadnemo trofej, ali vodimo se onime da gledamo svaku iduću utakmicu pa nam je ona protiv Šibenika sada najvažnija.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: