Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GO BUZ Osijek: 6. sjednica Predsjedništva Gradske organizacije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.02.2017. 13:20 
Naslov:  GO BUZ Osijek: 6. sjednica Predsjedništva Gradske organizacije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dana 16.02.2017. u prostorijama MO Josipovac, održana je 6. sjednica Predsjedništva GO Blok umirovljenici zajedno Osijek. Sjednica, kojom je predsjedavao Valentino Fabing, je protekla u pozitivnom i optimističnom ozračju, te aktivnoj i nadahnutoj raspravi članova Predsjedništva.

Posebice je bitno istaknuti da su bivši čelni ljudi stranke ABUH pristupili BUZ-u i iako se i dalje radi na razjedinjavanju i zavaravanju umirovljeničke populacije, te je u Osijeku osnovana nova umirovljenička stranka., u GO BUZ Osijek prevladava optimizam i dobro ozračje ususret nadolazećim lokalnim izborima.



U Predsjedništvo su jednoglasno kooptirana 2 nova člana: Ilija Barbarić i Zvonko Golek.

Prema ranije postavljenim zadacima radi se na daljnjem širenju gradske organizacije, te su imenovani Povjerenici za osnivanje 2 nova Temeljna ogranka ( Novi grad I Tenja) čime bi se broj ogranaka povećao na 8. Imenovani su Josip Gagulić i Suzana Seke.. Članstvo se neprekidno povečava, ali se u javnost neizlazi sa brojkama kojima barataju ostale umirovljeničke opcije prebrojavajući članove udruga u kojima predsjedavaju, kao i prebacivanjem članova iz stranke u stranku u kojoj se trenutačno nalaze..



Dogovoren je nastavak aktivnosti za nadolazeće lokalne izbore, te je nakon sjednice nastavljeno sa druženjem i dobrim raspoloženjem.



Tekst i foto: Valentino Fabing/Predsjednik GO BUZ Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: