Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad raspisao javni poziv za dostavu ponuda za uređenje trga ispred paviljona Gradski vrt

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65657
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.04.2016. 15:29 
Naslov:  Grad raspisao javni poziv za dostavu ponuda za uređenje trga ispred paviljona Gradski vrt
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Početkom travnja prostor iza paviljona Gradski vrt ponovno je postao veliko gradilište jer su djelatnici Unikoma obavljali radove na uklanjanju divlje deponije i samoniklog raslinja.

Kako se bliži vrijeme završetka obnove ovog osječkog spomenika kulture, predmetni prostor moći će se koristiti kao privremeno ili trajno parkiralište, pogotovo u vrijeme dok se budu izvodili radovi na uređenju platoa ispred obnovljene zgrade Paviljona, a koja bi trebala uskoro biti otvorena.

A da će radovi krenuti ubrzo svjedoči javni poziv za dostavu ponuda za izradu izvedbenog projekta rekonstrukcije tog prostora koji je Grad prije nekoliko dana uputio svima zainteresiranima. Radi se o rekonstrukciji prostora ispred Paviljona Gradski vrt, bazena Gradski vrt te ispred postojećeg staračkog doma, u vlasništvu Grada Osijeka.

Izvedbenim projektom potrebno je riješiti problem pješačke staze, parkirališta, javne rasvjete, drvoreda, urbane opreme te svih instalacija koje se nalaze unutar predmetnog obuhvata. Prilikom izrade projekta i izvođenja radova potrebno je umjesto asfaltirane/šljunčane podloge na pješačkoj stazi i kolnim pristupima predvidjeti način stabilizacije koji će biti dovoljne nosivosti za sve vrste vozila.

Također, projektom je potrebno predvidjeti način novog uklapanja trga, pješačkih prijelaza kao i prihvatljiviji izlaz /ulaz postojećih korisnika na Divaltovu ulicu. K tomu, izvedbeni projekt treba uključiti i elemente oborinske odvodnje i javne rasvjete, utvrditi potreban razmještaj instalacija vodovoda, kanalizacije, plina/grijanja, instalacija telefona, DTK ..).

Rok za dostavu ponuda je utorak, 3. svibnja.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: