Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Velika vijećnica: Javna rasprava "Zajedno u sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65678
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2015. 15:37 
Naslov:  Velika vijećnica: Javna rasprava "Zajedno u sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nas
25.11.2015. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ženska udruga „IZVOR“ i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka najavljuju održavanje stručne javne rasprave pod nazivom „Zajedno u sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji“ povodom obilježavanje 25.11. - Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama i početka svjetske kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“, a s ciljem razmjene praksi s područja zaštite od nasilja u obitelji i donošenja preporuka za učinkovitiju prevenciju i zaštitu.

Rasprava će se održati 25. studenog 2015. godine s početkom u 11,00 sati u prostoru Osječko-baranjske županije na Trgu Ante Starčevića 2 (Velika vijećnica) u Osijeku.

Sudjelovanje na raspravi potvrdila je većina pozvanih predstavnika/ca institucionalnih mehanizama koja djeluju u području ravnopravnosti spolova, neovisnih nacionalnih institucija za zaštitu ljudskih prava i nasilja u obitelji, predstavnici/e pravosuđa, policije, socijalne i zdravstvene skrb i obrazovanja, Skloništa za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja, Županijskog tima za prevenciju obiteljskog nasilja i nevladinih organizacija s područja Osječko-baranjske županije.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: