Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ljeto nam se bliži kraju, no dobrim akcijama u Očnim optikama Lens ne nazire se kraj! [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.08.2015. 15:16 
Naslov:  Ljeto nam se bliži kraju, no dobrim akcijama u Očnim optikama Lens ne nazire se kraj! [nagradna igra
01.09.2015. 15:15
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Godišnji odmori se bliže kraju, a svima koji su ih iskoristili se čini kao da ih nisu ni imali. Ljetne vrućine napuštaju naš grad, lijepo vijeme zamjenjuju kišni dani, a i ljetnim radostima na lijevoj obali Drave se bliži kraj. U najavi je velika kulturna manifestacija Osječko ljeto mladih koja dolazi kao šlag na tortu ljetnim uživancijama. Početak rujna zasigurno najveće muke zadaje školarcima koji opet moraju sjesti u školske klupe i marljivo krenuti iz početka.

Budimo iskreni, svi se potajno nadamo da će nam majčica priroda podariti još koji lijepi sunčan dan kako bismo mogli još malo uživati, prošeteti Promenadom ljetnu shemu i naravno svoje omiljene sunčike.



Stara narodna izreka kaže „Sve što je lijepo kratko traje“, no da to ne mora biti tako poručuju nam trgovci i nagrađuju nas razmim popustima, baš kao da znaju da se depresija lošijeg vremena može vrlo lako riješiti dobrim shoppingom.



Kako redovito pratimo akcije i pogodnosti koje se nude kupcima za oko nam je zapela još jedna vrlo zanimljiva akcija Očne optike Lens. Prisjetimo se, preko ljeta su sve razveselili odličnom akcijom sa sunčanim naočalama u kojoj su svakom kupcu uz jedne kupljene sunčane naočale poklanjali druge, a na treće mu davali 50% popusta. Nakon ove akcije cijeli grad je furao sunčike.



Vođeni činjenicom kako u rujnu počinje nova školska godina, da školarci i svi zaposleni koji kreću u nove radne pobjede najčešće trebaju nove dioptrijske naočale, u Očnim optikama Lens su opet krenuli s ludom akcijom. Uz uvjet kupovine dioptrijskog okvira u Lensu vam poklanjanju jednu dioptrijskuleću. Hm, jednu????? Na prvu ruku izneneđujuće, no kada malo realnije sagledate situaciju odlična stvar, minimalna ušteda je 110 kn, a maksimala može dosegnuti i tisuća kuna - ovisno o tome kakveleće želite ugraditi u svoj okvir. Akcija se odnosi na jednojakosne leće iz programa Rodenstok i Dea Lens project.

Osim lećama, kupce koji se odluče koristiti pogodnosti iz ove akcije daruju besplatnim pregledom/korekcijom vida kod optometriste što osigurava dodatnu uštedu od minimalno 150 kuna.

Ova akcija će trajati od 1. rujna do 1. listopada 2015. godine. Prilika za uštedu u Očnim optikama Lens je mnogo. Posjetite Očne optike Lens i razbistrite svoj vid, jer kako kaže njihov slogan „Vidjeti bolje, znači živjeti bolje“.





NAGRADNA IGRA:
Povodom ove akcije organiziramo za vas i nagradnu igru u kojoj Očna optia Lens najsretnijem kupcu poklanja obje dioptrijske leće koja je moguće ugraditi u naočale za čitanje ili za daljinu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri slijedite korake u nastavku.

Nagradna igra
Portal Osijek031.com & Očna optia Lens poklanja 1x1 dioptrijske jednojakosne leće vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com & Očna optia Lens mi poklanjaju dioptrijske leće!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]

Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je:
Martina Mišković

Dobitnica će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Očna optika Lens
Pavla Pejačavića 5 – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29 – 031 211 700
WEB: Lens-optika.hr
FACEBOOK: Optika.lens



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: