Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zdenac: Besplatne vježbe pod osječkim nebom [srpanj, 2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.07.2015. 8:48 
Naslov:  Zdenac: Besplatne vježbe pod osječkim nebom [srpanj, 2015.]
Od 04.07.2015. 10:00 do 25.07.2015. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Još jedno predivno osječko ljeto nam je napokon stiglo, a Centar Kulture Tijela Gea aktivirao je Osječanke u još jednom zdravom, korisnom i aktivnom druženju pod vedrim osječkim nebom!

Drugu godinu za redom CKT Gea vas poziva na besplatne vježbe subotom, na zelenoj površini kod secesijskog zdenca na promenadi! Sve četiri subote u lipnju smo se odlično zabavili i družili, uz još bolji odaziv Osječanki željnih aktivacije organizma na koristan i zdrav način, a isto najavljujemo i za subote u srpnju i kolovozu – cijelo ljeto vježbamo kod zdenca, subotom u 10 sati!

Svi koji su nam se pridružili mogu posvjedočiti o nezamjenjivom osjećaju pokreta na svježem zraku, pod vedrim nebom uz Dravu te aktivaciji uspavanih mišićnih skupina na zdrav, pravilan i koristan način.

Intenzitet vježbi je srednji, bez skokova i koreografije, kako bi svi mogli pratiti, a vježbamo od svega po malo: pilates, jogu, workout, funkcionalne te vježbe oblikovanja i istezanja. Ne morate se brinuti zbog vrućine, temperatura je prije podne vrlo ugodna i savršena za vježbu, a veliko drvo kod zdenca osigurava nam potreban hlad!

Pozivaju vas da im se i u srpnju i kolovozu pridružite u što većem broju! Povedite sestru, mamu, prijateljicu, dečka ili susjedu, ponesite patike, veliki ručnik za plažu i bočicu vode, poradite na svome zdravlju i boljem izgledu te uživajte s nama u predivnom, aktivnom osječkom ljetu! Nikakva prethodna prijava, kao niti vježbačko iskustvo nisu potrebni, a vježbe su za sve zainteresirane potpuno besplatne!

Za odlično raspoloženje i kvalitetno odrađen trening pobrinut će se licencirane voditeljice Centra kulture tijela Gea.






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: