[13.04.2025.]
– Aurel Benović pozlatio Osijek!
– Šulekić peta, Korent šesta, Sambolec sedmi, Benović osmi u finalu Osijeka
[12.04.2025.] Benović u još jednom finalu Svjetskog kupa u Osijeku!
[11.04.2025.] Benović, Sambolec, Korent i Šulekić u finalu Svjetskog kupa u Osijeku!
DOBRO World Cup Osijek održat će se od 10. do 13. travnja 2025. u dvorani Gradski vrt. Kvalifikacije DOBRO World Cupa u Osijeku na rasporedu su 10. i 11. travnja, a velika finala uz izravan prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji u subotu i nedjelju, 12. i 13. travnja.
Ulaznice su dostupne na Eventim.hr i u Caffe baru Sokol Centra Osijek (Kralja Zvonimira 5). Jednodnevna ulaznica je 7 eura, a dvodnevna je 10 eura.
[Nagradno darivanje]
Portal Osijek031.com daruje 5×2 ulaznice za ovogodišnji DOBRO World Cup Osijek (ulaznice vrijede za 12. i 13. travnja). Nagradno darivanje možete pronaći na našoj Facebook stranici.
Nagradno darivanje je završeno, a sretni dobitnici su:
– Karolina Teklić
– Kristina Selenić
– Valentina Matušek
– Ivona Ivić
– Klaudia Kopić

Pročitajte i..
– Osijek srušio svjetski rekord!
– Olimpijci Benović, Srbić i Ude predvode 9 hrvatskih reprezentativaca na Svjetskom kupu u Osijeku
– Čak 7 aktualnih olimpijskih medaljaša dolazi u Osijek!
– Tina Zelčić: "Prije 6 mjeseci htjela sam odustati od gimnastike"
– Srbić: "Sakrio sam se i odbijao priznati da me pad u Parizu pogodio"
– Osijek pomiče granice: Spektakl sa 7 medaljaša iz Pariza i najjačom Hrvatskom je zajamčen
– Marko Jovičić: "Čast je biti dio povijesti u Osijeku"
– Najduža špaga spojit će Osijek, Zagreb, Čakovec, Rijeku, Zadar, Split i Dubrovnik
– Marko Sambolec: "Odmah bih pristao na još jednu broncu i postolje uz Udea"
– Spektakl svjetske gimnastike uz bogat popratni program
– Mila Prpić: "Gimnastika ne može biti ljubav na drugi pogled, ili je zavoliš odmah ili nikada"
– Aurel Benović: "Veselim se revanšu s finalistima iz Pariza"
– Tin Srbić zbog ozljede ključne kosti otkazao nastup u Osijeku
– Mađarević: "Trebamo opet nogometnu atmosferu na tribinama"

![Sajam antikviteta [kolovoz, 2026.]](https://www.osijek031.com/wp-content/uploads/2026/08/2026_08_01_sajam_antikviteta_spaic_00002-768x512.jpg)

![[FOTO] 34. Street Race Show](https://www.osijek031.com/wp-content/uploads/2025/09/2025_09_07_street_Race_milicic_004-768x512.jpg)