Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tikveš: Sajam "Okusi Panonije"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.05.2015. 8:27 
Naslov:  Tikveš: Sajam "Okusi Panonije"
30.05.2015. 11:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gimnazija Gaudeamus iz Osijeka u sklopu projekta Okusi Panonije, koji financira Europska unija kroz IPA prekogranični program Mađarska – Hrvatska, organizira sajam na koji poziva u subotu 30. svibnja 2015. u 11.30h u selu Tikveš, srcu Kopačkog rita.

Na tom sajmu svoje će gastro i turističke usluge predstaviti razni davatelji. U okviru projekta predviđena su ukupno tri sajma, a ovaj prvi trajat će od 10:00 do 18:00h.

Na sajmu će biti predstavljeni i tradicionalni slavonski proizvodi i najreprezentativniji Panonski ručak uz gastronomsko-vinsku radionicu.

Partneri projekta Okusi Panonije, koji je započeo 01.08.2014., uz gimnaziju Gaudeamus iz Osijeka jesu Dél-Dunántúli Idegenforgalmi Közhasznú Nonprofit Kft, Magyar Gasztronómiai Egyesület. Ukupna vrijednost projekta iznosi 3,5 milijuna kuna od čega Europska unija financira 85% vrijednosti projekta. Projekt će rezultirati uspostavom prekogranične, 100 km duge gastronomske rute koja će obuhvatiti oko 200 zanimljivih odredišta od Pečuha do Osijeka uključujući male poduzetnike koji nude svoje usluge, hranu i smještaj na toj ruti.

Cilj projekta povećanje je turističke atraktivnosti regije, a glavni cilj viša je razina dodane vrijednosti u gastro-vinskoj ponudi na cijeloj ruti.

Ta ruta bit će promovirana raznim marketinškim aktivnostima, između ostalog i marketinškom kampanjom te infopultovima u Pečuhu i Osijeku.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: