Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvorište American bara Dollara: otvorenje terase

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65786
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.05.2015. 18:44 
Naslov:  Dvorište American bara Dollara: otvorenje terase
29.05.2015. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Otkačena terasa u dvorištu American bara Dollar spremna je za službeno otvorenje u petak 29. svibnja 2015. s početkom u 20 h, kada će svoj nastup započeti odličan 'No Jazz Band' s posebnim gostom DJ Umbom. Ulaz je besplatan, a pripremljena su iznenađenja za posjetitelje.

NoJazz band nastao je kao rezultat zajedničkog interesa i želje članova da sviraju glazbu modernijeg i plesnijeg zvuka, obojenog funky ritmovima i fusionom, koji je razumljiv, kako straight jazz uhu, tako i običnom slušatelju. Mila je jedan od vodećih ženskih jazz-pop vokala u Osijeku, a njezini klupski nastupi s ovim bendom svakako su za preporuku, posebno ako ste ljubitelj vokalnog jazza.

DJ Umbo samouki je multi-instrumentalist (gitara, bass & klavijature). 1996.g počeo je istraživati nove muzičke pravce, pokazuje interes za elektronsku muziku te postaje DJ. Prvi nastupi su uglavnom bili ispunjeni funky te afro houseom. Također je dosta radio sa glazbenim pravcima poput bossanove, nu-jazza i srodnih žanrova. Vremenom je pronašao glazbu koja ga u potpunosti ispunjava te se sada na više načina bavi funkom i breaks glazbom.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: