Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dom tehnike: Dani otvorenih vrata udruga [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2015. 12:58 
Naslov:  Dom tehnike: Dani otvorenih vrata udruga [2015.]
30.05.2015. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ured Vlade Republike Hrvatske organizira „Dane otvorenih vrata udruga“ od 28. do 30. svibnja 2015. godine.

30. svibnja 2015. od 10.00 – 12.00 sati, u zgradi Doma tehnike, Trg Jurja Križanića 1, u sklopu Dana otvorenih vrata udruga, po drugi put predstaviti će se Centar tehničke kulture Osijek-ZTK Grada Osijeka, Video klub Mursa, Aeroklub Osijek i Fotoklub Osijek.

CTK Osijek će predstaviti izvanškolske tehničke radionice, koje su osmišljene za polaznike osnovnih i srednjih škola a održavaju se tijekom školske godine u organizaciji ZTK Grada Osijeka-CTK Osijek. Svi zainteresirani će biti u mogućnosti posjetiti radionice, razgovarati sa polaznicima i voditeljima o specifičnostima njihovih radionica.

Video klub Mursa priprema projekciju radova mladih članova Video kluba Mursa i razgovor sa autorima.

Aeroklub Osijek organizira radionicu izrade SIKI-13 modela i upoznavanje sa rotokopterima te upravljanjem istih.

Fotoklub Osijek otvara vrata 28.-30. svibnja 2015. od 10.00-12.00 sati, predstaviti će svoje klupske aktivnosti i galeriju radova članova.

Pozivaju sve da dođete posjetiti i vidjeti što su organizatori pripremili za Dan otvorenih vrata udruga.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.06.2015. 18:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Već drugu godinu, u sklopu Dana otvorenih vrata udruga, Centar tehničke kulture Osijek-ZTK Grada Osijeka, Video klub Mursa, Aeroklub Osijek i Fotoklub Osijek su 30. svibnja 2015. od 10.00 – 12.00 sati širom otvorili svoja vrata, u zgradi Doma tehnike na Trgu Jurja Križanića 1.

Obilazeći radionice koje su osmišljene za polaznike osnovnih i srednjih škola a održavaju se tijekom školske godine u organizaciji ZTK Grada Osijeka-CTK Osijek, posjetitelji su bili u mogućnosti razgovarati sa polaznicima i voditeljima o specifičnostima njihovih radionica, te si i sami okušati u nekim jednostavijim zadacima. Kroz samu djelatnost i program rada CTK Osijek-ZTK Grad Osijeka zainteresirane je provela voditeljica Nataša Dorić.

Projekciju radova mladih članova Video kluba Mursa Video klub Mursa popratio je i razgovor sa autorima, koji su sa radošću podijelili sa zainteresiranima svoje dojmove o filmovima i o samim procesima koje su prošli tijekom njihovog stvaranja. Poznati osječki filmski autor Aleksandar Muharemović, koji je ujedno i voditelj skupine Film-video, također je odgovarao na pitanja vezana uz film, te kako se odrasta uz filmsko stvaralaštvo.

Uz budno oko Antuna Šikića i Josipa Lučića, SIKI-13 modele nisu izrađivali samo mali već i veliki, bilo je jako zanimljivo vidjeti kako na radionici Aerokluba Osijek vlada koncentracija i kasnije radost radi postignutog boljeg leta. Osim izrade modela ukratko su upoznati sa rotokopterima te upravljanjem istih.

Damir Rajle, poznati osječki fotogograf je predstavio Fotoklub Osijek, njihove klupske aktivnosti te proveo posjetitelje kroz galeriju radova članova.
Sve u svemu, jedan bogati subotnji program.









Tekst: Nataša Dorić
Foto: Danijel Rakić, Petar Čoklo, Nataša Dorić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: