Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Vještičji pir" - obljetnička izvedba [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.04.2015. 10:32 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Vještičji pir" - obljetnička izvedba [OTKA
30.04.2015. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[29.4.2015.] obljetničke izvedbe Vještičjeg pira u četvrtak 30. travnja OTKAZANE SU. Naime, kao što znate nedavno je Dječje kazalište Branka Mihaljevića gostovalo u Bruxellesu, a scenografija je, na žalost, "zapela" u transportu. U prilogu ipak šaljemo ponešto izmijenjenu objavu za obljetnicu, no na žalost predstavu nećemo biti u mogućnosti odigrati.


[28.4.2015.] Predstava Vještičji pir slavi 20. rođendan! Premijerno izvedena 30. travnja 1995. na Susretu lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske, već je punih 20 godina na repertoaru Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića. Ovaj bajkoviti igrokaz mišljen kao commedia dell'arte slavi svojih prvih dvadeset godina na sceni. Predstava je to o vječnoj, neizbrisivoj, neopisivoj, čudastvarajućoj, srceparajućoj, strasnoj ljubavi koju igra ansambl našeg Kazališta već 20 godina u ISTOM SASTAVU - Alfonso Pantaloni: Đorđe Dukić; Roselina: Aleksandra Colnarić; Flamenia: Zvjezdana Bučanin; Janoš: Tihomir Grljušić; Arlecchino: Ivica Lučić; Madame Pompadour: Ivica Lučić; Giuseppe Maccharoni: Ivica Lučić. Velika je rijetkost u kazalištima da jedna predstava na daskama kontinuirano živi 20 godina, a još je veća rijetkost da se igra 20 godina u istom sastavu.

Redatelj je Stefan Kulhanek, ravnatelj MOKI TEATRA, a zanimljivo je da je predstava igrana i u dvostrukoj postavi na hrvatskom i njemačkom jeziku upravo u tom teatru u Beču te u Osijeku. Predstava je gostovala diljem zemlje i inozemstva, a izdvajamo samo neke hrvatske festivale – PIF u Zagrebu, Međunarodni dječji festival u Šibeniku, Festival Sarajevska zima, a prije nekoliko dana vratili smo se iz Bruxellesa gdje smo predstavu odigrali za djecu i roditelje Hrvata koji žive i rade u prijestolnici Europskog parlamenta.

Obljetničke izvedbe Vještičjeg pira igramo u četvrtak, 30. travnja u 9,30 i 11 sati.
Veselimo se vašem dolasku na naš slavljenički Vještičji pir!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: