Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EWoB Business Hackathon vol.2 : Bigger and stronger [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2015. 8:36 
Naslov:  EWoB Business Hackathon vol.2 : Bigger and stronger [2015.]
22.05.2015. 8:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Na Ekonomskom fakultetu održan drugi po redu Ewob Business Hackathon! [2015.]


Nakon iznimno uspješne prve godine, studentsko natjecanje EWoB Business Hackathon se vraća. Inicijativa koju su započeli članovi udruge Poduzetnici bez granica (EWoB – Entrepreneurs Without Borders), prošle godine pobudila je velik interes među studentima te je pokazala da na osječkom sveučilištu postoji potencijal za razvoj natjecanja koje će studente pokazati u najboljem svjetlu pred poslodavcima.

EWoB Business Hackathon je studentsko natjecanje izvan svih klasičnih okvira koje ste do sada vidjeli. Vođeni principom hackathona, natjecanje visokog intenziteta pokazat će koje su osobe u mogućnosti raditi pod stresom, s kratkim vremenskim ograničenjem na apstraktnim zadacima koji će se odnositi na razumijevanje poslovno-ekonomskih problema i njihovo rješavanje, a uključuje razumijevanje tržišta, strategiziranje, analitiku i logiku. Cilj je pronaći 1% najboljih studenata osječkog sveučilišta koji posjeduju jedan iznimno važan čimbenik u današnjem poslovnom svijetu - interdisciplinarno znanje. Natjecateljima se pruža jedinsveno životno iskustvo i prilika predstaviti se poslodavcima, a dokaz uspješnosti ovog natjecanja je praksa u poduzeću Betaware koju su ponudili prošlogodišnjem natjecatelju Stjepanu Dujmiću.

EWoB Business Hackathon se ove godine održava 22. svibnja 2015. I ove godine u najavi su osim nagrada za natjecatelje, i mogućnost ponude studentskih praksi. Kako ne biste propustili priliku sudjelovati na natjecanju ove godine, pratite informacije na službenoj Facebook stranici EWoB Business Hackathon.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: