Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradsko klizalište do sada posjetilo 30% više posjetitelja nego prošle sezone

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.01.2015. 11:36 
Naslov:  Gradsko klizalište do sada posjetilo 30% više posjetitelja nego prošle sezone
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iako temperature i vrijeme ne idu na ruku Gradskom klizalištu u Sokolskom domu (neuobijačeno visoke temperature u prosincu i mnogo kiše), Gradsko klizalište ove sezone ipak bilježi porast broja klizača od oko 30%.

Razlog ovako dobrih rezultata prije svega je u uvođenju jedne dodatne smjene u odnosu na prošle sezone. Klizalište se tako radnim danima otvara za građane u podne, a iduće smjene počinju svaka dva sata, odnosno u 14, 16, 18 i 20 sati. Vikendom klizanje za građane počinje u 10 sati i nastavlja se također svaka iduća dva sata. Jutarnji termini radnim danima i ove su godine rezervirani za školu klizanja za mališane vrtićke dobi, dok su jutarnji termini vikendom rezervirani za hokejaše.

Dobrim rezultatima nesumnjivo je pomoglo i to što nije bilo povećanja cijena u odnosu na prošlu godinu, što znači da najam klizaljki i dalje stoji deset kuna kao i ulaznica, dok se brušenje klizaljki naplaćuje 20 kn. Tu su i dodatni sadržaji poput škole klizanja za odrasle koji su postali veoma popularni.

Klizanje u Osijeku definitivno je postalo hit i to se potvrđuje i ove sezone. Što se tiče neizvjesne budućnosti ostanka klizališta na sadašnjoj lokaciji, još nema nikakvih konkretnih informacija, no sve se više „šuška“ o opciji da bi se mogao postići dogovor s privatnikom koji će obnavljati Sokolski dom te da će se i idućih godina Osječani moći klizati na istom mjestu.



Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Teuta Stazić/Foto-arhiv031


Pročitajte i..
Klizanje u Osijeku - sezona 2014./2015. : [raspored i cijene]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: