Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Roditelji prijavili policiji pedofila na osječkom bazenu?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2014. 15:01 
Naslov:  Roditelji prijavili policiji pedofila na osječkom bazenu?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Panika je izbila među osječkim roditeljima: na Gradskim bazenima navodno se pojavio pedofil!

Tri djevojčice požalile su se roditeljima na starijeg muškarca koji se na bazenima pojavljuje u prijepodnevnim satima, tijekom škole plivanja. Opisan je kao simpatičan stariji čovjek koji je zadobio povjerenje djevojčica a nakon toga im se navodno pokazivao, posjedao ih u krilo pa čak i dirao.

Neslužbeno se doznaje kako je na temelju opisa dotične osobe i snimaka nadzornih kamera njegov identitet utvrđen, te se navodno radi o osobi koja redovito posjećuje Gradske bazene.

Roditelji su brzo reagirali i sve prijavili policiji. Službeni komentar policije za sada je nemoguće dobiti jer je istraga tajna obzirom da se radi o postupanju zbog sumnje na kazneno djelo na štetu djece. Dok se istraga ne okonča, navodni zlostavljač djece i dalje će imati slobodan pristup bazenima i djeci koja se tamo kupaju.





Tekst: M.M./Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ushiurac
Offline
Ukupno postova: 61
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 25.11.2014. 0:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovo je pravi mentalitet ljudi,kada je u pitanju pedofil koji se super provodi na bazenima nikog nije briga..Najveća greška roditelja je bila što su to uopće prijavili policiji,jer poznavajući našu policiju i pravosuđe dobit će 150h dobrotvornog rada i to će vjerojatno odrađivati na bazenima,još bolje bi bilo da ga pošalju u neku od osnovnih škola!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: