Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Veliki planovi osječke zračne luke: pilotska škola, aviohangar i čarter cargo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2014. 11:32 
Naslov:  Veliki planovi osječke zračne luke: pilotska škola, aviohangar i čarter cargo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kao što smo u više navrata pisali, jedan od ciljeva Zračne luke Osijek u idućoj godini je uvođenje novih putničkih linija, uglavnom za inozemstvo (s prioritetnim odredištima poput Frankfurta, Münchena, Beča i Züricha). Međutim, uprava Zračne luke u posljednje se vrijeme bavi i realizacijom nekih drugih velikih projekata.

Naime, Zračna luka planira otići i korak dalje i ne ograničavati se isključivo na putničke letove. U ZL stiglo je više pisama namjere za neki od oblika ulaganja. Ta se pisma namjere odnose na gradnju aviohangara i otvaranje pilotske škole, a do kraja godine planiraju se i prvi čarter cargo letovi, za sada na ad hoc osnovi.

Ostali planovi uključuju dovođenje jedne cargo kompanije sa stalnom bazom u ZL Osijek i izgradnju zrakoplovne baze. Nešto od ovih planova moglo bi se realizirati već tijekom iduće godine ili najkasnije u 2016.





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Toni/Foto-arhv031


Pročitajte i..
Osječki aerodrom ostvario rekordan broj putnika ove godine
U Zračnoj luci Osijek zadovoljni ovogodišnjom sezonom; veliki planovi za budućnost - München, Frankfurt, Zürich, Beč ...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: