Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Grga Čvarak" [studeni, 2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.11.2014. 8:52 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Grga Čvarak" [studeni, 2014.]
23.11.2014. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove nedjelje, 23. studenoga pozivaju vas da nedjeljno prijepodne uživate u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. U uobičajenom terminu od 10 sati i 30 minuta možete pogledati uspješnicu Grga Čvarak Ratka Zvrka u režiji Tamare Kučinović. U veseloj predstavi na loncima sviraju, glume i pjevaju: Edi Ćelić kao Grgica, Areta Ćurković kao brižna mamica, Lidija Kraljić kao Mila mala, Aleksandra Colnarić kao njezina mama, baba i djed su Zvjezdana Bučanin i Ivica Lučić, Ženu glumi Inga Šarić, svećenika i doktora također Ivica Lučić, dok su časne sestre i medicinske sestre Inga Šarić, Zvjezdana Bučanin i Aleksandra Colnarić. Pitate se tko sve radi naopačke, tko iz praćke gađa mačke, tko preskače preko zida, tko lastina gnijezda skida, tko kokoši za rep vuče, tko se s djecom stalno tuče, spreman da u svađi plane ko ugarak? Odgovor će uvijek biti Grga Čvarak! Poznata je to pjesma Ratka Zvrka prema kojoj je tekst za ovu veselu i nestašnu predstavu napisala i režirala Tamara Kučinović, a lutke, kostime i scenu oblikovala je gošća iz Rusije Marina Zavyalova. Predstava je na rasporedu u slobodnoj prodaji, za pretplatu poduzeća i obiteljsku pretplatu.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Kazališta po cijeni od 20 kuna radnim danom od 8 do 15 sati i sat vremena prije predstave, a možete ih i rezervirati na mail marketing[at]djecje-kazaliste[dot]hr.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: