Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar St. Patrick's pub: Predstavljanje projekta "Šarena vojska zdravlja"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65725
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2014. 10:16 
Naslov:  Caffe bar St. Patrick's pub: Predstavljanje projekta "Šarena vojska zdravlja"
04.10.2014. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 4. listopada 2014. u vremenu od 10.30 do 13 sati izvesti će se serija kazališnih performansa projekta "Šarena vojska zdravlja" na terasama kafića u Osijeku, a predstavljanje projekta će se održati u 10.30 sati u kafiću St. Patrick's Pub (Kuhačeva 15, Osijek).

Novi svijet, udruga za djecu i mlade osnovana je u Sisku 1997. godine, a u proteklih 17 godina na području vaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih osmislila je, organizirala i provela više od 1 200 projektnih aktivnosti sistematiziranih u 16 programskih područja. Više o nama možete pronaći na našoj internetskoj stranici novi-svijet.hr i facebook stranici facebook.com/novi.svijet.sisak.

Ove jeseni u deset gradova Hrvatske provodimo projekt malog interaktivnog kazališnog performansa pod nazivom Šarena vojska zdravlja koji je izvorno osmišljen unutar naše udruge, a ove godine realizira se u sklopu programa inovativnih oblika borbe protiv ovisnosti uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH, a uz partnerstvo s Televizijom Student.

Cilj projekta je kazališnim performansom na inovativan, zabavan i kreativan način upozoriti javnost na štetnost ovisnosti, ali i promicati zdrav i aktivan stil života među djecom i mladima diljem Hrvatske.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: