Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



AIESEC Osijek: Uključi se i napravi promjenu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.09.2014. 9:17 
Naslov:  AIESEC Osijek: Uključi se i napravi promjenu!
01.10.2014. 9:17
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

AIESEC Osijek nudi ti priliku za učlanjenje u najveću studentsku internacionalnu organizaciju. Organizacija je podijeljena u timove, od kojih je svaki tim zadužen za jedno funkcijsko područje. A kako izgleda njihov dan, doznaj u nastavku.

Tim za odnose s korporativnim sektorom (External Relations) uvijek je prvi u uredu. Njihov je zadatak uspostaviti suradnju s lokalnim tvrtkama i poslovnim partnerima, koji bi mogli poduprijeti rad lokalnog odbora. Istražuju i segmentiraju tržište za pronalazak potencijalnih partnera, odlaze na sastanke s direktorima i mnoge druge korisne stvari kojima razvijaju svoje prodajne i komunikacijske vještine. Nađu se tu i ostali studenti osječkog Sveučilišta, koji nisu članovi AIESEC-a. Oni dolaze kako bi si našli praksu u nekoj od 124 zemlje, a u tome im pomaže tim za odlaznu razmjenu studenata (Outgoing Exchange).



Isto tako, u uredu možete sresti i internacionalne studente koji su došli na volontersku ili stručnu praksu u Osijek. Za njihov dolazak i boravak u Hrvatskoj brine se tim za dolaznu razmjenu studenata (Incoming Exchange). Njihov je zadatak i razvijanje projekata koje radi lokalni odbor i osiguravanje prilika za praksu u Osijeku. Kako bi internacionalni i domaći studenti saznali za AIESEC, preko medijskih objava, gostovanja na radiju i televiziji, ali i društvenih mreža, tu je tim za odnose s javnošću i informacijski menadžment (Public Relations&Information Management). Oni izrađuju i sve promotivne materijale; od plakata i brošura do bookleta i newslettera.

Kako bi svi timovi radionalni raspolagali financijskim sredstvima, tu je tim za financije (Finance). Od knjiženja do izrade budžeta, osiguravanje financijske stabilnosti lokalnog odbora njihov je zadatak.Tim koji se brine o svim članovima organizacije jest tima za ljudske resurse (Human Resources). Oni organiziraju edukacije za članove, druženja i drže intervjue s potencijalnim novim članovima, studentima koji se žele priključiti organizaciji. Povremeno ured zauzmu i organizacijski odbori, timovi koji organiziraju projekte kao što su Business Management Challenge, Jednaki u različitosti ili Global Village.



Čini ti se zanimljivo? Trebaš promjenu? Želiš upoznati nove ljude i družiti se s internacionalnim studentima? Organizirati projekte i naučiti knjižiti u Synesisu, raditi u PhotoShopu ili drugima pokazati kako se to radi? Posjeti njihovu web stranicu aiesec-osijek.hr, lajkaj ih na Facebooku facebook.com/AiesecOsijek ili im se javi na mail aiesec.osijek[at]gmail[dot]com. Prijave za članstvo primaju se na



Tekst i foto: Ivona Mikić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: