Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dan otvorenih vrata "Osijek Cannonsa" [2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.09.2014. 13:14 
Naslov:  Dan otvorenih vrata "Osijek Cannonsa" [2014.]
27.09.2014. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kroz više od pet godina djelovanja Osijek Cannonsa kroz klub je prošlo više od 200 ljudi, neki od njih su samo trenirali, neki su pisali članke, komentirali utakmice ili radili ono što je i većina radila, igrali utakmice.

Topovi Osijek organiziraju Dan otvorenih vrata koji će se održati 27. rujna 2014. s početkom u 10:00 sati, pozvani su svi zainteresirani da se pridruže Topovima taj dan, trening će se moći pogledati, a igrači će biti na raspolaganju objasniti sve što vas zanima, oni koji to žele, mogu sudjelovati u treningu i doživjeti američki nogomet iz prve ruke, a to je ujedno i prilika da se učlanite i postanete dio Osijek Cannons obitelji.

I da ne zaboravimo kad kažemo svi, mislimo baš svi.

Topovima možeš pomoći na bilo koji način i biti dio jedinstvene ekipe u gradu i široj okolici, stoga razmisli i pridruži nam se u početku priprema za novu Alpe Adria sezonu koja započinje u travnju 2015 godine.

Dan otvorenih vrata održati će se na pomoćnom terenu Gradskog vrta Speedway-u.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: