Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ovaj vikend posjetite Portanovu, sudjelujte u nagradnoj igri i kupujte po najpovoljnijim cijenama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.07.2014. 12:26 
Naslov:  Ovaj vikend posjetite Portanovu, sudjelujte u nagradnoj igri i kupujte po najpovoljnijim cijenama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ljetna sniženja u Portanovi u punom su jeku te nema sumnje da vas upravo u Portanovi očekuje najbolji shopping koji možete zamisliti. U ovom trenutku zaista je teško izdvojiti bilo koju ponudu… Obzirom da gotovo sve trgovine imaju neku vrstu sniženja, a popusti se penju i do vrtoglavih 70% sada je pravo vrijeme za obnoviti ljetnu garderobu! Rashladite se jednom ugodnom šetnjicom po Portanovi i kupujte po najpovoljnijim cijenama u gradu!



Povedite svoga klinca u Portanovu i pridružite nam se u najzabavnijoj školi ovoga ljeta. Iako je škola već odavno završila i već na veliko uživamo u praznicima, ovu školu nitko ne želi propustiti. Pridružite nam se u Maloj školi kuglanja u subotu, 26. srpnja 2014. godine, od 16 do 18 sati, naravno u GBowlingu. Škola kuglanja namijenjena je djeci od 10 do 15 godina.



Nemojte zaboraviti sudjelovati u ljetnoj nagradnoj igri „Avantura za cijelu obitelj“. Ispunite kupon i povećajte si izglede za dobitak jedne od 3 fantastične nagrade. U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti 1. nagradu: putovanje u Gardaland za četiri osobe, sa uključenim ulaznicama, prijevozom, smještajem, osiguranjem i stručnim pratiteljem, 2. nagradu: 2.000,00 kuna za shopping u Portanovi i 3. nagradu: 1.000,00 kuna za shopping u Portanovi. Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je na Info pultu predočiti račun bez obzira na iznos iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta u Portanovi te preuzeti svoj kupon. Ne propustite ovu priliku, igrajte se s nama i upustite se u avanturu sa svojim obitelji!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: