Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Pimps & hoes / Phonogram /w MANMACHINE/KIMEKAI

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Phonogram
Offline
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2014. 13:16 
Naslov:  Club Exit: Pimps & hoes / Phonogram /w MANMACHINE/KIMEKAI
26.04.2014. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon uspješno odrađene brucošijade, studenti Odjela za Kulturologiju vraćaju se u Club Exit. Osim atraktivnih hostesa, tu je i Burn/Votka za 10 kn i jedini i neponovljivi Dak.
Upad je free.



U subotu, 26. travnja 2014. godine u club Exit stižu Phonogram /w MANMACHINE/KIMEKAI. Upad je 10 kuna.

MANMACHINE (BERLIN)
Skriveno: 
Iza imena ManMachine samozatajno stoji Goran Uroić i njegov vječni suputnik Roland XP50. ManMachine je one-man glazbeni projekt nastao sada već davne 2002. u Amsterdamu kada Goran Uroić uzima stvari u svoje ruke, prikuplja novce i kupuje sintisajzer (Roland XP50). Međutim, proći će mnoga ljeta (2011.) prije negoli se Goran konačno odluči za svoje prvo LP izdanje - Now I'm Immortal. Iako svjesno aludirajući na Kraftwerk, njegovi glazbeni uzori sežu puno dublje i idu u široku lepezu koja uključuje Coil, The Streets te gore spomenuti Kraftwerk. Glazba koju Goran Uroić aka ManMachine stvara mogla bi se okarakterizirati kao minimalistički elektro-industrial-synth-pop s primjesama neo-romantike i glama, dakle riječ je o hladnoj i mračnoj industrijskoj glazbi s toplim ljudskim vokalom koja malo koga ostavlja ravnodušnim.

K I M E K A I ( B R O O K L Y N )
Kimekai je pseudonim 21-godišnjeg Marka Vukovića, glazbenog producenta iz Đakova. Iako mlad, Marko je već neko vrijeme prisutan na hrvatskoj i stranoj elektroničkoj sceni, te je često istican na stranim glazbenim blogovima i stranicama poput adamNOTeve, IndiesWay Magazine i Believe In Sound koji je uključio njegovu pjesmu Silent Guard u njihovu zadnju kompilaciju. Svoj zvuk opisuje kao kombinaciju analognih sintisajzera, sanjivih vokala i organičkih perkusija, a kao utjecaje navodi žanrovski široku lepezu izvođača poput Joy Division, New Order, Gang of Four, James Blake, Toro y Moi, Shlomo, Soosh, Cloudfactory, Foals, Atlas Sound, Kraftwerk, Why Stakla i Holandija. U Osijek nam dolazi predstaviti svoj novi album i prvi pod imenom Kimekai, Coral Dreams koji u lipnju ove godine izlazi na američkoj izdavačkoj kući Hush Hush Records.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: