Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječja edukativna emisija "Radoznalica" – prva emisija u Hrvatskoj koju vode djeca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2014. 11:29 
Naslov:  Dječja edukativna emisija "Radoznalica" – prva emisija u Hrvatskoj koju vode djeca
20.04.2014. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječja emisija "Radoznalica" dio je projekta "Moje slobodno vrijeme" koji Dječja osječka kreativna kućica provodi u suradnji s Televizijom Slavonije i Baranje, Udrugom za rad s mladima Breza te OŠ Franje Krežme, a uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Cilj je projekta promicanje važnosti kvalitetnog provođenja slobodnoga vremena i zdravih načina života djece, odgoj za slobodno vrijeme i uključivanje djece u programske aktivnosti.



Dječja emisija “Radoznalica” nudi devet različitih priloga: "Pričalica", "Tintilinići", "Vježbalica", "Informativka", "(Z)dravilica", "Super klinci", "Četvrtak za 5", "Kuhajmo zdravo", "Zemlja bez granica" a emitira se svake druge nedjelje u 12 sati u programu Televizije Slavonije i Baranje.



Zanimljivost ovoga projekta je što emisiju vode djeca (13) u dobi od 9 do 14 godina.Njih 11su polaznici Dramskog studija Branka Mihaljevića u Osijeku i prošli su audiciju za voditelje i novinare početkom godine u organizaciji Dokkice i Dramskog studija.



Voditelji i novinari emisije su David Đorđijevski, David Uranjek, Filip Čizmadija, Grgur Grgić, Hanna Kristić, Ivan Đapić, Ivan Ravlić, Karla Šibalić, Lucia Murković, Marko Špoljarić, Mia Marković, Patricia Lončarević i Petra Pavlović.

Autorica emisije je Ines Perić, promotorica aktivnosti Dokkice i voditeljica projekta “Moje slobodno vrijeme”.



Ako još niste gledali emisiju, pogledajte uskršnje izdanje emisije u nedjelju, 20. travnja u 12 sati na Televiziji Slavonije i Baranje.

Na sljedećem linku pogledajte ekipu voditelj i novinara Radoznalice:





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: